selkeys uudesta suunnasta elämässä kateissa? kokeile tätä!

Oletko sinä koskaan ollut tilanteessa, ettet ole oikein tiennyt mihin suuntaan kulkea? Mitä elämältäsi haluaisit?

Tervetuloa joukkoon. Voin luvata ettet ole yksin pohdintojesi kanssa.

Hyvin moni ihminen miettii tällä hetkellä elämänsä suuntaa. Jonkin pitäisi muuttua. Vanha tökkii. Uudesta ei tietoakaan.

Uusi vuosi vielä osaltaan edesauttaa tunnetta, että nyt olisi aika tehdä elämälleen jotakin. Mutta mitä?
​​​

Kun paine muutoksen tarpeesta kasvaa viikko viikolta ja päivä päivältä, mutta selkeys uudesta suunnasta on kateissa, voi se aiheuttaa epätoivoista turhautumisen tunnetta.

Jos sinun elämässäsi tämä edellä kuvattu tunne on tuttu seuralainen ja selkeys tuntuu liitelevän tuhansien kilometrien päässä, suosittelen kokeilemaan seuraavaa kehittämääni kolmen vaiheen Löydä selkeyttä elämääsi -prosessia.

Löydä selkeyttä elämääsi -prosessi:

Varaa itsellesi kynä ja paperia sekä rauhallinen paikka, jossa sinua ei häiritä seuraavaan 10–15 minuuttiin.​​​​​​

  1. HYVÄKSY TILANNE: Hengitä muutaman kerran oikein syvään ja laita silmät kiinni. Tuo mieleesi elämäsi osa-alue, jonka tunnet kaipaavan muutosta, mutta et vielä tiedä mikä tuo uusi suunta olisi. Anna itsellesi lupa tuntea niinkuin tunnet. Sano itsellesi ääneen ”Minulla on oikeus tuntea, ettei elämäni ole juuri nyt sellaista kuin haluaisin sen olevan ja saada sellainen elämä kuin minusta hyvälle tuntuu. Olen sen arvoinen.”
  2. OTA YHTEYS SISÄISEEN VIISAUTEESI: Tuo huomio sydämesi kohdalle laittamalla oma kätesi rintakehäsi päälle. Hengitä syvään ja muistuta itseäsi siitä, että sinulla on jo vastaukset kaikkeen. Ne tulevat kyllä tietoisuuteesi kun et väkisin yritä löytää niitä. Juuri nyt voit rentoutua ja päästää irti tarpeesta löytää vastaukset. Hengitä kättäsi vasten ja kuvittele mielessäsi, miten jokainen solusi hymyilee. Tee tätä vähintään viiden hengityksen ajan.
  3. LEIKI: Ota käsi pois sydämesi päältä ja tartu kynään. Kuvittele mielessäsi henkilö, joka haaveilee samantapaisista asioista kuin sinä, mutta hänelle ne unelmat ovat täysin selviä ja hän on jo tehnyt muutokset, joista on haaveillut. Kirjoita ylös tuon henkilön muutostarina. Anna tekstin vain tulla miettimättä yhtään mitä kirjoitat. Kirjoita juuri se mitä ensimmäisenä tulee mieleen. Nämä kysymykset voivat saatella sinut alulle: Millainen tuo henkilö on? Miltä hän näyttää? Minkälaisia ajatuksia hänellä oli kun hän vasta suunnitteli muutosta? Miten se muutos onnistui lopulta? Mitä hän nyt tekee, mikä saa hänen silmänsä tuikkimaan ja innostuksen nousemaan aamuisin pintaan? Miten hän kohtelee itseään ja muita? Miten hän neuvoo ihmisiä, jotka eivät tiedä mistä lähteä liikkeelle omien unelmien toteuttamisen tiellä

Leikkittele. Hassuttele. Heittäydy. Ja jos harjoitus tuntuu tänään vaikealle, toista se huomenna ja ylihuomenna ja yliylihuomenna. Toista sitä jokainen päivä kunnes huomaat, että muutostarina syntyy kuin itsestään. Pakottamatta. Vaivatta. Hauskasti.

Kun luet kirjoittamaasi valmista tarinaa, voit huomata jotain upeaa. En aio paljastaa sinulle mitä tuo upeus on, haluan sinun voivan kokea sen ihan itse. Ja kun koet sen, jaa se seuraavalle ihmiselle, joka ei tiedä mitä elämältään haluaa.

Rakkautta ja selkeyttä elämääsi toivottaen,
Laura​​

***

Laura Janger-Laitio on toinen HIMAn perustajista. Laura opettaa HIMA Wisdom Practitioner– ja HIMA Henkinen Valmentaja -koulutuksissa. Lauran Sydämen polku -verkkokurssi on kaikille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä omaan intuitioonsa.