Joudumme usein elämässämme tienristeykseen, jossa meidän pitäisi valita mihin suuntaan kulkea. 

Valitsemmeko polun, jonka sydämessämme tiedämme oikeaksi vai jotain aivan muuta?

Luommeko haluamaamme tulevaisuutta vai elämmekö kuin jonkun toisen elämää?

Sydämen polku -verkkokurssi on tarkoitettu sinulle oppaaksi jokapäiväiseen elämääsi, jotta uskaltaisit seurata sydämesi polkua ja luoda itsellesi elämän, joka tuntuu hyvältä, juuri sinulle.

Kurssilla opit tunnistamaan ja poistamaan esteitä, jotka sabotoivat kulkuasi omalla sydämesi polulla.

Intuitio toimii kompassinasi tällä matkalla. ​

Perehdymme kurssilla siihen mitä intuitio on ja vahvistamme erilaisin harjoituksin sinun intuitiosi ääntä, jotta pystyt tunnistamaan sinulle oikean polun elämäsi jokaisena hetkenä. 

Seuraava kurssi alkaa 16.1.2019.

Pääset perehtymään intuitiivisen elämän saloihin

Opit mitä intuitio on, miten voit tunnistaa sen ja miten kehittää sitä.

Opit hyödyntämään intuitiota päätöksenteossa arjen keskellä

Opit tunnistamaan omat tapasi estää itseäsi elämästä niinkuin sydämestäsi haluaisit

Opit myös poistamaan nämä esteet itse

Saat selkeyttä oman elämäsi suunnasta

Saat käytännönläheisiä ja toimivia itsetuntemuksen työkaluja, jotka kulkevat mukanasi loppuelämäsi​​​​​​

Kurssi kestää 6 viikkoa. Jokaisella viikolla saat minulta 2 sähköpostia, joissa tsemppaan sinua matkallasi ja alustan aina seuraavan viikon teeman. Lisäksi saat joka viikko katsottavaksesi useamman lyhyen videon, tehtäväksi 1-2 tehtävää sekä kuunneltavaksi ohjatun meditaation


Kurssin rakenne: Saat minulta sähköpostia aina sunnuntaisin, jossa alustan tulevan viikon opiskeluteeman. Maanantaisin katsottavaksesi avautuvat uudet videot sekä meditaatio ja saat tehtävät tehtäväksesi. Voit tehdä näitä tehtäviä omaan tahtiisi viikon aikana, silloin kuin sinulle sopii. Torstaisin lähetän sinulle sähköpostia kysyäkseni, miten matkasi edistyy. Kurssialue on auki kesäkuun loppuun saakka, joten kiirettä kurssin käymiselle ei ole.


Kurssilla hyödynnetään kirjoittamista, ohjattuja meditaatioita ja helppoja toiminnallisia tehtäviä. Itseen tutustuen. Lempeydellä ja hauskasti.


Kurssi alkaa 16.1.2017 ja kestää 6 viikkoa. Kaikki materiaali löytyy suljetulta kurssialueelta, jonne saat käyttäjätunnukset sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Jälki-ilmoittautuminen on auki 23.1.2019 saakka.


Asioiden arkeen vieminen ja
käytännönläheisyys ovat avainasemassa tällä kurssilla. 

Kurssin valmentajana toimii HIMA Happiness toinen perustaja, toimintaterapeutti, joogaopettaja ja henkisen kasvun valmentaja sekä -kouluttaja Laura Janger-Laitio.

Laura on ollut intuitiivinen lapsuudestaan saakka ja lukenut teinivuosista lähtien valtavasti kirjallisuutta itsensä kehittämiseen ja henkiseen kasvuun liittyen, mutta niin vain kulttuurin ja perheen asettamat odotukset kuljettivat hänet kaupallisten opintojen pariin sen sijaan, että hän olisi uskaltanut seurata kutsua ihmisten auttamisen pariin.

Laura piti työstään markkinoinnin ja matkailun parissa, mutta jotakin todella tärkeää puuttui. Laura tiesi, että hänen paikkansa olisi toisaalla. Niinpä hän hiljentyi kuuntelemaan viestejä, jotka kumpusivat syvältä sisimmästä ja alkoi ottaa askelia, jotka tiesi hänelle oikeiksi. Eteen tuli toimintaterapeutin opinnot ja lukuisat koulutukset niin henkisestä valmentamisesta, joogasta, ihmismielestä, henkisestä kehityksestä kuin itsetuntemuksesta.

Tämä tie on avannut Lauran yhä uudelleen kuuntelemaan intuitiotaan valitessaan seuraavaa käännöstään ja nöyrtymään sen äärelle, miten intuition seuraaminen voi tuoda niin valtavan kiitollisuuden asioista, joita ihmeiden lailla ilmaantuu elämään juuri oikeaan aikaan oikealla hetkellä. Luottamuksessa, johdatuksessa.

Laura kokee elämäntehtäväkseen elää sydämestään käsin ja toimia oppaana/mentorina muille heidän polullaan päästä sydämeen.

Laura on kokenut valmentaja ja kouluttaja itsetuntemuksen, intuition, henkisen kasvun ja sydämestä käsin elämisen saralla ja ottaa jokaisen hänet kohtaavan ihmisen vastaan avosydämin, ymmärryksellä ja hyväksynnällä. Lauran tapa työskennellä on intuitiivinen, käytännönläheinen ja ilon täyttämä. Laura kohtaa elämän pilke silmäkulmassa, lahjana, jonka ottaa kiitollisena vastaan jokainen aamu​​​.

Sydämen polku -verkkokurssi järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2015 ja sadat ihmiset ovat osallistuneet tälle kurssille sen jälkeen. Nyt kurssia on hieman muokattu palautteiden pohjalta ja sinä pääset nauttimaan entistäkin paremmasta, uudistetusta Sydämen polku -verkkokurssista.


Alta löydät muutamia poimintoja aiempien kurssilaisten palautteista:


“Kurssista jäi itämään se suuri viisaus sisääni. Luottamus omaan intuitioon.”


“Sydämen polku -kurssi on ollut minulle erittäin merkityksellinen. Suuren elämän muutoksen keskellä en tiedä miten olisin selvinnyt ilman kurssia. Sen on ollut kuin majakka, joka on auttanut minut eteenpäin pimeässä -Kiitos!”


“Kurssin myötä löysin elämälleni uuden suunnan. Kiitos aivan valtavan paljon. Ei sanat riitä kertomaan kuinka onnellinen olen.”


“Tämä kurssi imaisee mukaansa. Ihana kurssi.”
​​​​​

“Tämä kurssi on auttanut minua suuresti uskaltamaan olla oma itseni! Kiitos tästä yhteisestä matkastamme!”


“Ihania tehtäviä, kiitos Laura!”


“Ymmärrän nyt paljon paremmin mitkä päätökset olen tehnyt intuition ja mitkä egon kautta. “


” Olen saanut kurssin voimalla ja opastuksella tehdyksi yhden suuren elämän päätöksen todella helposti. Päätös on osoittautunut täydellisen oikeaksi. Olen niin onnellinen, koska uskon löytäneeni oman polkuni ja uskallan vihdoin luottaa itseeni paljon enemmän kuin aiemmin.”


” Kurssin myötä olen oppinut hellittämään. Puurtamisen tilalle olen löytänyt ilon ja luottamuksen.”

“Olen osallistunut lukuisiin erilaisiin itsensä kehittämisen kursseihin ja seminaareihin, mutta koskaan en ole kokenut yhtä syvällisesti asioita kun sinun kanssasi. Olen oivaltanut enemmän itsestäni kuin koskaan aiemmin. Tavassasi tehdä työtäsi on jotain todella erityistä ja olen todella kiitollinen, että löysin kurssillesi.”


“Olen yrittäjä ja asiakasmääräni ja sitä myöden toimeentuloni on tuplaantunut tämän kurssin aikana. Kiitos aivan hurjan paljon. En olisi ilmoittautuessani kurssille ikinä uskonut, että voisin saada tästä näin paljon irti ja näin nopeasti. Aivan uskomatonta.”


“Olen erittäin onnellinen, että valitsin osallistua tälle kurssille. Olen sen myötä oppinut päästämään paljon nopeammin irti minua ahdistavista asioista ja tuntemaan tunteeni. Ennen olisin vellonut pahassa olossa päiväkausia. Nyt olen päässyt näistä yllättävän helposti ja nopeasti yli.”


“Ohjatut meditaatiot tällä kurssilla ovat todella hyviä. Suosittelen kurssia koko sydämestäni.”​​​​​​​​

Kurssin JOULUALE hinta nyt vain 79,00€ 

(sis. alv 24%) (Norm 97€)


Hinta sisältää:


Opiskelumateriaalin videoiden muodossa 6 viikon ajan

Kirjallista tukimateriaalia

Kuunneltavia meditaatioita 6 kappaletta

Toimivia työkaluja intuitiiviseen elämään ja itsetuntemukseen

Kurssimateriaalin käyttöösi kesäkuun loppuun saakka​​​​

Kurssin sopimus- ja peruutusehtoihin voit tutustua täältä