​Miten tehdä vuodesta 2017 paras vuotesi ikinä?​

Usein elämä kuljettaa meitä ihmisiä arjen pyörteiden keskellä. Silloin sitä toimii ikäänkuin automaattiohjauksella vanhasta tottumuksesta. Reagoi eteen tuleviin tilanteisiin ja yrittää mukautua siihen, mitä elämä eteen heittää.

On kuin ajelehtisimme omien uskomustemme, muiden mielipiteiden ja odotusten, erilaisten elämän tapahtumien sekä ulkoisten olosuhteiden aallokossa vailla kapteenia. Kuin mitään ei olisi tehtävissä. Katsomme ja kauhistelemme mitä elämässämme tapahtuu ja mihin se on menossa.

Voimme vain toivoa parasta, että laiva, jonka kyydissä ajelehdimme, johtaa meidät johonkin kivaan paikkaan, jossa meidän on hyvä olla.

Tästä paikasta käsin myös toivo paremmasta uudesta vuodesta jää usein vain toivoksi ja silti suurin osa meistä ihmisistä antaa itsensä elää tuosta paikasta käsin. Vuosi vuoden perään. Tehden uuden vuoden lupauksia, jotka ei koskaan pidä. Odottaen kärsimättömänä sitku elämää.

Jos tunnistat itsesi tästä, niin minulla on sinulle mahtavia uutisia.

Sinun ei enää tarvitse toimia samoin kun yli 90% muusta väestöstä. Voit ryhtyä oman laivasi kapteeniksi nyt heti ja ohjata sitä kohti tähänastisen elämäsi parasta vuotta. 

Tiedän miten turhauttavaa tämä voi olla kun ei välttämättä edes tiedä mistä lähteä liikkeelle. Haluan auttaa sinua ja tarjota kolme todella hyödyllistä keinoa, jotka helpottavat sinua huomattavasti kapteenin kenkiin astumisessa ja oman elämäsi haltuunotossa.

Oletko valmis? Tässä ne tulee.​​​​​​

3 askelta parhaaseen vuoteen 2017:

1.Pysähdy oman elämäsi äärelle

Varoitan nyt heti. Tulen seuraavaksi tekemään pienen yleistyksen, mutta olen huomannut sen pitävän niin monesti paikkansa, että koen tärkeäksi mainita sen.

Jos ajelehdit aallokossa ilman kapteenia elämäsi suhteen, johtuu se hyvin todennäköisesti siitä, että et ole kunnolla pysähtynyt oman elämäsi äärelle tai saanut tarvitsemaasi tukea johdattamaan itseäsi elämässäsi haluttuun suuntaan.

Minä ainakin, voidakseni elää sellaista elämää kuin sydämessäni haluan, tarvitsen säännöllisin väliajoin kunnon pysähtymisen omien tunteideni ja toiveideni äärelle. Siihen mikä toimii ja mikä ei. Mitä haluan ja mitä en halua. Tarvitsen raadollista rehellisyyttä itseäni kohtaan, jotta voin päästä käsiksi sydämeni syvimpiin tarpeisiin ja haaveisiin.

Juuri nyt ja heti vuoden alussa, on mitä loistavin aika tälle ja jos sinusta tuntuu, että tarvitset tässä apua, niin vilkaise nämä verkkokurssimme: Uuden alku – miniverkkokurssi ja Sydämen polku –intuitiivisen elämän verkkokurssi. Molemmat auttavat sinua pysähtymään itsesi ja oman elämäsi äärelle, toinen kevyemmin ja toinen hieman syväluotaavammin. ​​​

2.Etene takaperin

Tämä on yksi parhaimpia keinoja asettaa aivosi tekemään töitä sinun vuoksesi ja löytämään vastauksia siihen, miten sinä voit saavuttaa unelmiesi vuoden 2017. Yleensä aivomme on enemmänkin ohjelmoitu löytämään kaikki mahdolliset syyt, miksi unelmien saavuttaminen ei ole mahdollista ja takaperin eteneminen auttaa pois tästä vanhasta tavasta toimia.

Anna kun selitän tarkemmin mitä koko takaperin eteneminen tarkoittaa.

Otetaan esimerkiksi, että haluisit todella kovasti perustaa oman yrityksen. Jos lähdet liikkeelle nk. etuperin, lähdet ensin miettimään minkälaisia taitoja ja resursseja sinulla tällä hetkellä on tuon unelmasi saavuttamiseen ja ennen kuin huomaatkaan, olet löytänyt niin suuren joukon syitä miksi tämä ei ole mahdollista, että päätät hylätä unelmasi samantien ja jatkaa niin kuin aina ennenkin.

Jos etenenisit takaperin kysyisit itseltäsi hyvin erilaisia kysymyksiä. Sen sijaan, että pohtisit voitko ryhtyä yrittäjäksi nykyisellä osaamisellasi, kysyisitkin, mitä osaamista tarvitset, jotta voit ryhtyä yrittäjäksi.

Huomaatko miten erilaiseen mielentilaan tämä sinut asettaa. Alat nähdä mitä sinun tulee tehdä, jotta unelmasi voi toteuta sen sijaan, että löydät kaikki syyt miksi et voi saavuttaa unelmaasi.

Eli lähde liikkeelle määrittämällä mitä haluat ja sitten katselet mitä tarvitset ja mitä vaatii, että unelmasi toteutuu ja eikun toteuttamaan näitä asioita askel kerrallaan. ​​​​​

3.Nauti matkalla olosta

Kun olet määrittänyt mitä haluaisit ja mitä sinun tulisi tehdä, jotta lähdet kulkemaan kohti unelmaasi, niin saatat huomata jotakin erikoista.

Jo pelkästään se, että teet asioita unelmasi saavuttamisen eteen saa sinussa aikaan niin hyviä tunteita ja onnistumisen kokemuksia, että unelman saavuttaminen menettää osaltaan merkitystään. Tämä siksi, että matkalla olo on jo itsessään niin ihanaa.

Heittäydy siis täysillä nauttimaan matkasta. Sinä toteutat siinä unelmaasi joka askeleella.

Ja loppujen lopuksi. Kaikki se mitä haluamme, kun unelmoimme erilaisista asioista, on kokea hyviä tunteita. Jos matkasi on täynnä hyviä tunteita, niin onko määränpäällä siinä kohtaa enää hirmuisesti väliä?

Näillä eväillä toivotan sinulle parasta Uutta Vuotta 2017!

Rakkaudella,
Laura​​​​

***

Laura Janger-Laitio on toinen HIMAn perustajista. Laura opettaa HIMA Wisdom Practitioner– ja HIMA Henkinen Valmentaja -koulutuksissa. Lauran Sydämen polku -verkkokurssi on kaikille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä omaan intuitioonsa.