MENESTYMISEN SALAISUUS -harjoitus osa 1

Suurin osa meistä ihmisistä haluaa menestyä elämässään. Villi veikkaukseni on, että myös sinä kuulut tähän ryhmään. 

En usko valmiisiin menestyksen resepteihin, joita Internet on pullollaan, mutta uskon sisäänpäin kääntymiseen ja vastausten löytymiseen itsestä.  

Tämän 3 osaisen harjoituksen myötä sinä voit löytää oman uniikin menestymisen reseptisi, joka on räätälöity sinulle ja sinun elämääsi sopivaksi. 

  1. Etsi iso pino erilaisia lehtiä 
  2. Kysy itseltäsi: ”Mitä menestyminen minulle tarkoittaa?” ja ala selata lehtiä. Repäise talteen kaikki sellaiset kuvat, jotka välittävät sinulle elämässä menestymisen tunteen. Kuvat, jotka symboloivat sinulle menestymistä.
  3. Ota esiin kynä ja paperia
  4. Kysy itseltäsi: ”Mitä menestyminen minulle tarkoittaa?” ja kirjoita vastauksesi paperille. Ole mahdollisimman yksityiskohtainen. ​​Useimmiten olemme vain oppineet sanomaan, että haluamme menestyä koskaan juuri pysähtymättä miettimään, mitä menestyminen itselleni tarkoittaa. Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Heitä syrjään yhteiskunnan ja läheistesi määritelmät menestykselle ja luo oma määritelmäsi. Ole rehellinen itsellesi. Ehkäpä sinun menestymisesi onkin jotain ihan muuta kuin olit kuvitellut sen olevan.
  5. Kun olet määrittänyt mitä menestyminen sinulle tarkoittaa, niin etsi yksi kuva, joka symboloi tätä ja laita se jääkaappisi oveen. Kuva voi olla yksi jo aiemmin etsimistäsi tai jos tuntuu ettei niissä olevaa sopivaa, voit myös hyödyntää nettiä ja tulostinta.Jää odottamaan harjoituksen 2. osaa
  6. ​Katsele kuvaa päivittäin.