Verkkomateriaalien avulla kuljet kohti parasta versiota itsestäsi.

missä ja milloin haluat. Omaan tahtiisi.
Hauskoja ja lempeitä matkoja sinuun omassa rauhassasi.

Kurssien paketoiminen verkkomuotoon on tehnyt mahdolliseksi tarjota sinulle uskomattoman määrän inspiraatiota, ajatuksia, tehtäviä ja harjoituksia videoiden, nauhoitteiden, tiedostojen ja linkkien avulla. Verkkokurssilla kuuntelet innostavan videon tai nauhan niin monta kertaa kuin haluat. Teet harjoitukset ja tehtävät silloin kun olet juuri sillä tuulella. Kotona omassa sängyssäsi, bussissa matkalla töihin, lounastunnilla, lenkillä. Ennen nukkumaanmenoa tai ensimmäiseksi aamulla. Viikonloppuna kun lapset ovat ulkona. Silloin kun sinulle sopii. Tarvitset vain läppärisi tai älypuhelimesi ja verkkoyhteyden.

Jotta voisit panostaa itseesi silloin kun haluat, siellä missä haluat.

Verkkokurssimme ovat osaamisemme hienointa antia – koottu paketiksi juuri sinulle.

Verkkokurssien sopimus- ja peruutusehtoihin pääset tutustumaan täältä.

opastettuun omatoimiseen oivaltamiseen

särkymisen siunaus

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille rakkaudessa särkyneille. Onnettomaan rakkauteen jumiin jääneille, itsensä rikkoneille, liikaa venyneille, heikossa hapessa räytyneille, eronneille, rakkauteen kompastuneille, suruunsa koteloituneille, vanhaa haikaileville.

sydämen polku

Verkkokurssi on tarkoitettu oppaaksi jokapäiväiseen elämääsi, jotta uskaltaisit seurata sydämesi polkua ja luoda itsellesi elämän, joka tuntuu hyvältä. Intuitio toimii kompassinasi tällä matkalla. ​Kurssilla opit tunnistamaan esteitä, jotka sabotoivat kulkuasi omalla polullasi.