onnistumisia

"Koulutusta on kulunut pian kolme kuukautta ja olen tosi tyytyväinen, että lähdin mukaan. Koulutus on jo nyt kasvattanut uskoa itseeni ja saatellut omien sisäisten voimavarojen ja potentiaalin äärelle. Vielä tällä polulla ollaan alussa ja on kutkuttava olo siitä, mitä kaikkea on tulossa."

-Linda

"Suurin oivallus on ollut se, että kaikki on tässä, kaikki on hyvin, eikä minun tarvitse pyrkiä mihinkään. Olen jo perillä. Erityisen hyvää on ollut kouluttajien ammattitaitoisuus, osaaminen ja herkkyys nähdä mitä me ryhmänä tarvitsemme. Suuret punaiset ruusut teille kouluttajille. Olette ihania ja koulutusprosessi oli todella antoisa."

-Miia

"En jäänyt kaipaamaan koulutukselta mitään. Koulutuksen oppimateriaali on erittäin hyvä. Ihana oli kokeilla minulle uutta oppimisen tapaa, videoilta tapahtuvaa opetusta. Myös luentotyyppinen opetus oli erittäin antoisaa. Osaavat opettajat Laura ja Keiju!"

- Jenita Lahtinen

"Lyhyesti sanottuna tässä vaiheessa olen siis vapaa menneisyyden kahleista ja vapaa elämään ja rakentamaan omannäköistäni elämää, jossa kaikki voi olla mahdollista ❤️"

-nimetön

"Koulutus on auttanut minua suunnattomasti. Se on auttanut minua porhaltamaan eteenpäin vaikeassa elämäntilanteessa. Olen oppinut katsomaan asioita eri kantilta ja päästämään helpommin irti. Olen saanut puhua auki solmuja, joista on ollut vaikea avautua (sic!). Olen pystynyt tekemään konkreettisia muutoksia jokapäiväiseen elämääni. Olen itsevarmempi ja rohkeampi. Ja ennenkaikkea olen oivaltanut mitä ovat ne asiat, joita todella haluan tehdä ja alkanut muuttamaan suuntaani niitä kohden. Mikä tarkoittaa sitä, että oloni on valoisampi ja kevyempi!

-Mia

"Kouluttajat, Laura ja Keiju, on aivan ihania. He ovat aidosti läsnä meille kaikille ja omaavat suuren ammattitaidon. Kaikesta välittyy, että tämä on heille sydämen asia. Koulutuksessa on tosi hyvät teoriat, joihin on helppo tukeutua. Tai oikeastaan kaikki. Koko koulutuspaketti on mahtava."

-nimetön

"Monet asiat ylittivät odotukseni. Se intensiteetti ja raikkaus, millä asioihin sukellettiin, oli niin innostavaa ja antoisaa. Ei ollut sitä tarpeetonta jäykkyyttä ja jähmeyttä ja turhantärkeilyä, jota monesti koulutuksissa on. Oltiin rennosti ja rohkeasti, sitä mitä ollaan. Upeaa välittömyyttä teiltä vetäjiltä. Sisällöt olivat todella monipuolisia ja koko ihmisyyden huomioon ottavia - ei pyöritetty vain mielen tasolla asioita vaan sukellettiin myös oman kokemuksen äärelle ihan sopivassa määrin.​"

-Aleksi

"Kouluttajilla on hyvä henkilökohtainen tatsi. Meidät on otettu hienosti huomioon myös yksilöinä ja koulutuksen sisälle on rakennettu toimiva tukiverkkosysteemi. Laura ja Keiju ovat osanneet vastata ryhmän tarpeisiin loistavasti. He ovat nähneet meidän tarpeet jo ennenkuin kukaan on ehtinyt niistä kertoa."

-Linda

"Siitä hetkestä kun aloin arvostaa itseäni ja elää sen mukaan, mikä on itselleni hyväksi, alkoi maailma vastata samalla mitalla. Ihan alkuun loin itselleni tilan, jossa oli hyvä olla, keskityin pitämään itsestäni huolta ja keräsin voimani takaisin. Ikään kuin palasin taas ihan alkuun, "opettelemaan kävelemään" ja koulutus tuki hienosti juuri tätä prosessia. Koulutus oli niin sanotusti yhteenveto kaikesta siitä, mitä olen aikaisemmin oppinut ja kokenut. Asiat tuotiin esiin ymmärrettävästi ja yksinkertaisen selkeästi, samalla innostavasti ja omaan ajatteluun kannustaen."

-Nimetön

"Matka "kotiin" on ollut aikaa itselle, syväluotaavia hetkiä, oivalluksia, kipupisteiden kohtaamisia ja tuntemista, itsensä keskeneräisenä hyväksymistä ja rakastamista, rehellisyyttä ja kunnioitusta tunteilleen, intuitionsa kuuntelemista, lempeyttä, lämpöä ja hyvää mieltä. Ajattelun ja tietoisuuden tasolla työskentelyä."

-nimetön

"Olen tehnyt upean matkan. Jollain lailla kaikki on muuttunut, ja toisaalta ei mikään. Koulutuksen alkaessa odotukset itseni suhteen olivat korkealla. Ajattelin jokseenkin naiivisti, että olen koulutuksen päättyessä kuin uusi ihminen! Mitä pidemmälle koulutus on edennyt, huomaan löytäneeni vain sisäistä rauhaa. Minulle kyllä sattuu ja tapahtuu ihania, jännittäviä asioita, mutta olen se sama Meiju edelleen. Jotain on vain tapahtunut sisälläni. Olo on rauhallinen."

-Meiju

"Koulutus on ollut minulle kantava voima, valo ja voimanlähde pimeydessä. Vienyt lähemmäs itseäni, lempeästi ja rakastavasti. Antanut työkaluja elämän poluille."

-nimetön

"Mulle tämä koulutus on ollut tärkeää itseen tutustumista ja olen korjannut käsityksiä itsestäni ja tapoja toimia. Oman luonnollisen rytmin kunnioittaminen, sen olen löytänyt. Ja olen myös löytänyt en vain uskallusta, vaan ymmärryksen, että on oikeastaan välttämätöntä seurata omaa kutsumustaan, että oikeasti elää omaa elämäänsä."

-Saara

Mietteitä itsetuntemusakatemiasta 

Mitä mieltä sinä olit? 

Kerro meille miten onnistuimme, mikä kurssilla oli erityisen ihanaa, mitä voisi parantaa!