Hei! Me ollaan HIMA.

Uteliaita oppimaan koko ajan lisää ja jakamaan kanssasi kaiken minkä osaamme. Tarjoamaan sinulle koulutuksen, joka muuttaa elämäsi.

Olemme erikoistuneet koulutuksiin, jotka avaavat tien muutokseen. Olemme kouluttaneet vuodesta 2010 lähtien livenä ja verkossa. Kohdanneet tuhansia ihmisiä, nähneet yhtä monta muutosta. Jokainen kohtaaminen on synnyttänyt oivalluksen ja auttanut syventämään omaa osaamistamme. Tehdä aina vain parempia koulutuksia. Luomaan työkaluja ja prosesseja, jotka palvelevat sinua, muutosta, hyvää elämää. Elossa olemista.

Intohimomme on ymmärtää ihmisyyttä ja löytää konkreettisia tapoja elää todeksi omaa potentiaalia. Auttaa sinua löytämään sekä rauha että voima.

Arvostamme akateemista tietoa korkealle, mutta emme kaihda sanoittaa sisältöjä elävästi ja kiinnostavasti. Ymmärrettävästi. Pätevän osaamisen ei tarvitse olla kuivaa. Mikään ei ole niin pyhää, ettei sille voisi vähän nauraa.

Seuraamme aktiivisesti viimeisintä akateemista tutkimusta ihmisyydestä: kiehtovaa on, että ihmisestä tiedetään suunnilleen yhtä paljon ja yhtä vähän kuin avaruudesta. Samaan aikaan kun meillä kaikilla on saatavilla loputon määrä ihmisyyttä koskevaa tutkimustietoa, tuon ihmisyyden perusasiat ovat edelleen suuri mysteeri ja erimielisyyksien kenttä. Tästä syystä tutkimustieto on tärkeää, kiinnostavaa, inspiroivaa ja omaa ymmärrystä kirkastavaa – mutta siitä huolimatta aina vain raapaisu siitä, mitä ihminen on. Tästä syystä sellaiset asiat kuin hyvä elämä, onnellisuus, oma potentiaali tai autenttisuus eivät koskaan voi olla vain puhtaan tiedon aluetta.

Ihmisyys on käytännöllinen projekti. Se avautuu eteesi elämällä. Voit tietää ihmisyytesi lainalaisuuksia, ymmärtää itseäsi tietämäsi valossa paremmin, ja silti sinun vastuullesi jää elää todeksi tietämäsi ja ymmärtämäsi. Muuten sanat ja asiat kalisevat ajatuksina päässäsi, mutta eivät muutu käytännöiksi, jotka rakentavat hyvää elämää. Hyvä elämä tuntuu kehossa, ei vain päässä. Se on kokonaisvaltaista, eheyttä. Sitä, että palaset putoaa paikalleen (ja jää pysyvästi vähän irralleen).

Koulutuksemme on
rakennettu yhdistämällä
parhaat palat meidän
koko kokemus- ja tietopohjasta
sinun palvelukseesi.

Meidän kykymme muuttaa teoreettinen tieto valmennuskäytännöiksi ja -työkaluiksi luo pragmaattisen tulokulman monitahoisiin ilmiöihin.

Lisäksi kokemus- ja tietopohjamme valmentamisesta, kouluttamisesta, ryhmien ja yksilöiden ohjaamisesta, yrittämisestä sekä kykymme opettaa koko persoonalla lämpimästi ja mukaansatempaavalla ja ymmärrettävällä tavalla, on lopputuloksena ravistelevia ja korkeatasoisia koulutuksia.

Suurin intohimomme on ymmärtää ihmisyyttä yhä syvemmin sekä muuttaa oivalluksemme valmennuksiksi ja koulutuksiksi, joissa voit löytää sisäisen Yodasi: sisäisen rauhan ja viisauden, mutta myös liekin elää todeksi sinulle merkityksellisiä asioita.

Niinpä keskityimme Yodaan.

Koska kukapa ei haluaisi olla kuin pieni vihreä menninkäiskorvainen voimaolento, joka on umpiviisas ja käyttää tarvittaessa sujuvasti valomiekkaa.

Olemme täällä palvelemassa sinua. Haluamme muuttaa maailmaa. Haluamme auttaa sinua muuttamaan sitä mitä haluat muuttaa, mikäli haluat sitä muuttaa. Haluamme auttaa ihmisiä olemaan elossa, kokonaisia, hauraanrohkeita, inhimillisen vahvoja – ja kyvykkäitä kohtaamaan ja kuulemaan ja näkemään toisia ihmisiä. Suipot korvat väristen.

Kiitos, murunen. Toivottavasti nähdään

Laura ja himan tiimi