Keiju Vihreäsalo

toimitusjohtaja,
Valtiotieteiden tohtori

Olen tutkija, tarinankertoja ja opettaja. 

Rakastan ilmiöitä, abstraktioita, suuria kysymyksiä jotka karkaavat ymmärrystä. Entisenä tutkijana minulla on taipumusta mennä asioihin ison kuvan kautta: tulen uteliaaksi, kun en ymmärrä jotain. 

Kirjoittajana sukellan kiinnostuksen kohteitteni maailmaan, ja puran ajatukseni ja havaintoni sanoiksi ja käsitteiksi. Teksteiksi, jotka voivat puhutella jotakuta muutakin kuin minua. Kerron tarinoita elämästä, rakkaudesta. Sanojen ja käsitteiden punominen tarinoiksi on suuri intohimoni. 

Opettajana haluan tuoda oivallukseni jaettavaksi muiden kanssa. Muuttaa ajatukseni pedagogisesti herkkään muotoon, niin, että isot kysymykset voivat muuttua käytännönläheisiksi opetuksiksi valmennuksellisessa viitekehyksessä.

Laura Janger-Laitio

toimintaterapeutti (AMK),
henkinen valmentaja,
kouluttaja

Minulle on aina ollut tärkeää seurata sydämeni ääntä. Elämänfilosofiani pohjautuu siihen, että onnellisuus on valinta. Olen kokenut elämässäni paljon menetyksiä ja käynyt läpi vaikeita muutoksia. Emme aina voi vaikuttaa siihen, mitä elämässämme tapahtuu, mutta voimme valita miten näihin tapahtumiin suhtaudumme. Valitessani nähdä kauneuden siellä missä ennen olisin ollut murtunut, on elämä alkanut tuoda eteeni haluamiani asioita kuin ihmeen lailla.

Koen elämäntehtäväkseni toimia oppaana/mentorina heille, jotka haluavat elää sydämestään käsin. Olen kokenut valmentaja ja kouluttaja itsetuntemuksen, intuition, henkisen kasvun ja sydämestä käsin elämisen saralla. Tapani työskennellä on intuitiivinen, käytännönläheinen ja ilon täyttämä. Kohtaan elämän pilke silmäkulmassa, lahjana, jonka otan kiitollisena vastaan jokainen aamu.

Outi Savukoski koulutuskoordinaattori Hima Happiness

Outi Savukoski

koulutuskoordinaattori, kulttuurituottaja, joogaohjaaja

Olen valmistunut joogaopettajaksi HIMAn koulutuksesta vuonna 2016 ja ohjannut joogatunteja siitä lähtien.   Oleellista omassa harjoituksessani ja ohjaamisessani on vahva hyväksynnän ja lempeyden aspekti; hyväksyntä omaa harjoitusta sekä omaa itseä kohtaan. Haluan kannustaa uteliaisuuteen omaa harjoitusta kohtaan. 

Arkeani ilostuttaa shetlanninlammaskoira Haiku. Eläinten kanssa olemisen ja joogan lisäksi nautin pitkistä ja syvällisistä keskusteluista, luonnossa liikkumisesta, vapaasta tanssista sekä kirjoittamisesta. Haaveilen omasta talosta maalla, kanoista ja luonnonläheisestä elämästä.