Laura Janger-Laitio

HIMAn perustaja
toimintaterapeutti, kouluttaja
master tason integratiivinen muutosvalmentaja
hypnoterapeutti

Olen elämästä nauttiva esteetikko, äiti ja vaimo.

Rakastan pitkiä kävelyitä luonnossa, laineiden liplatuksen ihastelua, puusaunan pehmeitä löylyjä, hyvää ruokaa ja musiikkia. Olen myös tutkija luonteeltani ja nautin voidessani tuoda vaikeita konsepteja helposti ymmärrettävään muotoon. 

Minulla on pitkä ja laaja kokemus hyvinvoinnin ammattilaisena ja olen saanut kunnian olla auttamassa tuhansia ihmisiä omannäköisen elämän ja vahvan itsetuntemuksen äärelle. Toimin myös hyvinvointialan yrittäjien bisnesmentorina. 

Koen olevani etuoikeutettu, että voin tehdä merkityksellistä työtä ja toteuttaa itseäni. Olen kehittänyt vuosien varrella valmennuksellisen MUUTOS -metodin ja luonut monia koulutuksia mm. Sydämen polku -verkkovalmennuksen, HIMAn joogaopettajakoulutukset, HIMAn  valmentajakoulutuksen, Bisneskoulun, Valmentava ote johtamiseen -ohjelman sekä Kohtaavan ohjaustyön koulutuksen. 

Olen toiminut valmentajana, terapeuttina ja kouluttajana jo yli kymmenen vuoden ajan ja kouluttautunut vuosien varrella Toimintaterapeutin ja hypnoterapeutin opintojen lisäksi useassa valmentajakoulutuksessa Suomessa ja ulkomailla sekä NLP:n, energiahoitamisen, mindfullness- ja läsnäolotaitojen, naurujoogan, joogan ja somaattisten opintojen parissa.

Haluan nyt välittää sinulle kaikkea vuosien varrella oppimaani ja auttaa sinua elämään sinulle parasta  elämää. 

 

Sanna Kaukolahti

integratiivinen muutosvalmentaja, esihenkilö- ja työyhteisövalmentaja

Olen tehnyt pitkän uran median ja myynnin parissa esihenkilötehtävissä ja haluan olla nyt auttamassa johtajia ja esihenkilöitä tämän muuttuvan maailman haasteiden parissa löytämään kohtaavan ja valmentavan otteen ihmisten johtamiseen.

On kunnia saada toimia HIMAssa työyhteisöjen ja esihenkilöiden valmentajana ja kouluttajana.