Laura Janger-Laitio

toimintaterapeutti (AMK),

henkinen valmentaja,

kouluttaja

Minulle on aina ollut tärkeää seurata sydämeni ääntä. Elämänfilosofiani pohjautuu siihen, että onnellisuus on valinta. Olen kokenut elämässäni paljon menetyksiä ja käynyt läpi vaikeita muutoksia. Emme aina voi vaikuttaa siihen, mitä elämässämme tapahtuu, mutta voimme valita miten näihin tapahtumiin suhtaudumme. Valitessani nähdä kauneuden siellä missä ennen olisin ollut murtunut, on elämä alkanut tuoda eteeni haluamiani asioita kuin ihmeen lailla.

Koen elämäntehtäväkseni toimia oppaana/mentorina heille, jotka haluavat elää sydämestään käsin. Olen kokenut valmentaja ja kouluttaja itsetuntemuksen, intuition, henkisen kasvun ja sydämestä käsin elämisen saralla. Tapani työskennellä on intuitiivinen, käytännönläheinen ja ilon täyttämä. Kohtaan elämän pilke silmäkulmassa, lahjana, jonka otan kiitollisena vastaan jokainen aamu.


Outi Savukoski koulutuskoordinaattori Hima Happiness

Outi Savukoski

koulutuskoordinaattori, kulttuurituottaja,
joogaohjaaja

Olen valmistunut joogaopettajaksi HIMAn koulutuksesta vuonna 2016 ja ohjannut joogatunteja siitä lähtien.   Oleellista omassa harjoituksessani ja ohjaamisessani on vahva hyväksynnän ja lempeyden aspekti; hyväksyntä omaa harjoitusta sekä omaa itseä kohtaan. Haluan kannustaa uteliaisuuteen omaa harjoitusta kohtaan.

Arkeani ilostuttaa shetlanninlammaskoira Haiku. Eläinten kanssa olemisen ja joogan lisäksi nautin pitkistä ja syvällisistä keskusteluista, luonnossa liikkumisesta, vapaasta tanssista sekä kirjoittamisesta. Haaveilen omasta talosta maalla, kanoista ja luonnonläheisestä elämästä.