Laura Janger-Laitio on HIMAn äiti ja toinen perustaja, toimintaterapeutti (AMK), henkinen valmentaja ja -kouluttaja sekä joogaopettaja.

Olen on ollut intuitiivinen lapsuudestani saakka ja lukenut teinivuosista lähtien valtavasti kirjallisuutta itsensä kehittämiseen ja henkiseen kasvuun liittyen, mutta niin vain yhteiskunnan ja suvun asettamat odotukset kuljettivat minut kaupallisten opintojen pariin sen sijaan, että olisin uskaltanut seurata kutsua ihmisten auttamisen pariin.

Pidin työstäni markkinoinnin, myynnin ja matkailun parissa, mutta jotakin todella tärkeää puuttui. Tiesin, että paikkani olisi toisaalla. Tiesin, että minulla olisi jotain muuta annettavaa tälle maailmalle kuin se mitä sillä hetkellä tein. Hiljennyin kuuntelemaan viestejä, jotka kumpusivat syvältä sisimmästäni ja aloin ottaa askelia, jotka tiesin itselleni oikeiksi. Pelon edessä sanoin itselleni – pystyn tähän. Eteeni tuli toimintaterapeutin opinnot ja lukuisat koulutukset niin henkisestä valmentamisesta, joogasta, ihmismielestä kuin itsetuntemuksesta ja visiot uudesta polusta yrittäjänä. 

Sydämen äänen seuraaminen on mullistanut elämääni myös terveyden ja rakkauden saralla. Ruokavalion ja sisäisen työn kautta olen päässyt eroon niin paniikkikohtauksista kuin psoriasiksestakin ja rakentanut yhdessä rakkaan mieheni kanssa parisuhteen, jossa meidän molempien on hyvä olla.

Elämänfilosofiani pohjautuu siihen, että onnellisuus on valinta. Olen kokenut elämässäni paljon menetyksiä ja käynyt läpi vaikeita muutoksen paikkoja. Emme aina voi vaikuttaa siihen, mitä elämässämme tapahtuu, mutta voimme valita miten näihin tapahtumiin suhtaudumme. Valitessani nähdä kauneuden siellä missä ennen olisin ollut murtunut, on elämä alkanut tuoda eteeni haluamiani asioita kuin ihmeen lailla.

Elämäni parhaita opettajia ovat olleet rakkaat läheiseni: tyttäreni Saaga, äitini ja mieheni sekä kaikki haastavat tilanteet, joita olen saanut kohdata.

Koen elämäntehtäväkseen toimia oppaana/mentorina heille, jotka haluavat elää sydämestään käsin. Olen kokenut valmentaja ja kouluttaja itsetuntemuksen, intuition, henkisen kasvun ja sydämestä käsin elämisen saralla. Kohtaan sinut avosydämin, ymmärryksellä ja hyväksynnällä. Tapani työskennellä on intuitiivinen, käytännönläheinen ja ilon täyttämä. Kohtaan elämän pilke silmäkulmassa, lahjana, jonka otan kiitollisena vastaan jokainen aamu.