Outi on HIMAn koulutuskoordinaattori ja vastuussa monista käytännönasioista. 

Outi on koulutukseltaan kulttuurituottaja ja joogaohjaaja.

Joitakin vuosia sitten asuin vielä Jyväskylässä, kaupungissa jossa olin opiskellut ja asunut lähes kymmenen vuotta. Kiinnostus joogaan ja henkiseen harjoitukseen oli herännyt minussa vuonna 2010 ja jotain kautta olin päätynyt tykkämään HIMAn facebook-sivuista vaikken kertaakaan edes ollut käynyt HIMAssa. 

Kun kesällä 2015 huomasin, että HIMAan haetaan harjoittelijoita eikä mikään sitonut minua enää vanhaan kotikaupunkiini, päätin laittaa hakemuksen Keijulle ja Lauralle. Elokuussa 2015 aloitin harjoittelijana HIMAssa ja vuoden 2016 alusta lähtien olen toiminut HIMAssa koulutuskoordinaattorina.  

Elämässäni on aina ollut neljä punaista lankaa, jotka ovat kulkeneet mukanani painotusta vaihdellen. Nämä neljä lankaa ovat liikkuminen, kulttuuri, luonto ja eläimet. Tällä hetkellä etenkin liikkuminen ja jooga sekä eläinten kanssa oleminen ovat isossa roolissa elämässäni. 

Olen valmistunut joogaopettajaksi HIMAn koulutuksesta vuonna 2016 ja ohjannut joogatunteja siitä lähtien.   Oleellista omassa harjoituksessani ja ohjaamisessani on vahva hyväksynnän ja lempeyden aspekti; hyväksyntä omaa harjoitusta sekä omaa itseä kohtaan. Haluan kannustaa meitä kaikkia olemaan uteliaita omaa harjoitustamme kohtaan; kuulostella rauhassa mitä harjoitus itsessä synnyttää ja opetella ottamaan se vastaan. Prosessi on ainakin itselläni ollut hidas, hiljainen ja kokonaisvaltainen. Tällä hetkellä olen erityisen innostunut vijnana-joogasta ja toivon voivani kouluttautua lisää sen parissa. 

Arkeani ilostuttaa vilkas shetlanninlammaskoira Haiku, jonka kanssa touhutessa unohtuvat murheet ja kolotukset. Eläinten kanssa olemisen ja joogan lisäksi nautin pitkistä ja syvällisistä keskusteluista, luonnossa liikkumisesta, vapaasta tanssista sekä kirjoittamisesta. Haaveilen omasta talosta maalla, kanoista ja luonnonläheisestä elämästä.