Malja unelmille, kiitos teille!

Merkillistä, miten elämä toteuttaa unelmia omalaatuisin tavoin. Haaveilimme yhteisöstä, jossa jooga, henkinen kasvu ja kupliva kahvila-tunnelma kohtaisivat saman katon alla. Ihmisistä, jotka tekevät juuri sitä, mitä rakastavat. Teistä kaikista, jotka tulette ja tunnette sen kanssamme.

Visio tuntui todelta ja hyvältä. Senkin jälkeen, kun totesimme, että pitäisi rakastaa erilaisista osista koostuvan konseptin johtamista pitääkseen tämän vision.

Ensimmäiseksi luovuimme kahvilasta. Sen sieluksi löytyi käsittämättömän hieno Anne Rossi. Annen HUNAJA Cafén herkut olivat sellaisia, joita kuolaa vain keittokirjoissa ja maailman kahviloissa. Niitä, joita muistelee jälkeenpäin. Niitä, joista ei tiedä miksi ne ovat niin hyviä. Mutta vain ovat.

Emme koskaan olisi pystyneet tuohon itse.

Toukokuun alussa luovumme joogan viikkotunneista ja workshopeista. Joogan päivittäispalveluiden heimopäälliköiksi ryhtyivät Anna-Maria Sinisalo ja Johanna Laaksonen eli ILO Tribe. Kumpikin sydämellisiä, kirkkaita, joogan ystäviä. Emme olisi voineet kuvitella parempia jatkajia: kaksi naista, joiden unelmana on joogayhteisö, sydän edellä joogaaminen ja ihmisen hyväksyminen sellaisena kuin hän on. Nämä kaksi tuovat talon katon alle joogaan läsnäolon ja joogatunteihin sitoutumisen, johon me emme suurelta visioltamme koskaan ehtineet.

Dream a dream. Unelmoi, ja jätä sitten unelmallesi tila toteutua. Älä takerru siihen, älä pakota sitä yhteen muottiin, anna sen syntyä. Luota siihen, että se mikä syntyy omaa itseä ja sydäntä kuunnelleen, suuresta intohimosta – juuri se on suunta, johon täytyy kulkea. Tarvittaessa päästä irti, tarkista suunta, ja luota jälleen siihen, että intohimosi ja innostuksesi vie sinut oikeaan suuntaan.

Vuosien mittaan meidän innostuksemme  keskittyi yhä voimakkaammin koulutuksiin ja sisältöjen tekemiseen. Rakastamme koulutuksia, kursseja, niiden suunnittelua ja valmistelua, niitä hetkiä kun uusi ryhmä on muodostunut ja on taas ensimmäinen päivä. Se taianomainen hetki, kun tietää, että joukko ihmisiä aloittaa matkan itseensä, usein unelmiinsakin – ja meillä on kunnia auttaa ja antaa osaamisemme heidän käyttöönsä. Nyt saamme tehdä vain ja ainoastaan sitä.

Me jatkammekin tästä eteenpäin koulutusten ja verkkokurssien sekä satunnaisten tapahtumien parissa. Suositut joogaopettajakoulutus-ryhmämme aloittavat kaksi kertaa vuodessa, aina syksyllä ja talvella. Rakastettu HIMA Wisdom Practitioner –koulutus ihan vain sinua itseäsi varten alkaa jälleen lokakuussa. Seuraava valmentajakoulutus-pilotti käynnistyy sekin syksyllä. Verkkokursseistamme löydät tietoja täältä.

Keijulta on tulossa myös rakkautta käsittelevä kirja lokakuussa, kirjan ennakkomainoksen löydät Otavan julkaisuluettelosta. Keiju oli mukana myös Hidasta elämää –bloggareiden kirjoittamassa äitikirjassa, Lasten oppeja äideille. Sen löydät Hidasta elämää –puodista ja kirjakaupoista.

Kaikkea hauskaa on tekeillä, kaikkea mahtavaa syntyy – kun antaa elämän kuljettaa ja ottaa vastaan mahdollisuudet, joita on tarjolla. Taianomaista.

Lämmin kiitos kuluneista vuosista kaikille HIMA-joogan ystäville. Kanssanne on ollut hyvä kasvaa, luoda, rakastaa ja oppia – ihanaa, että olemme saaneet tuntea teidät kaikki nämä vuodet.

HUNAJA Café tarjoilee tuttuun tapaan käsittämättömän ihania herkkuja samassa osoitteessa. HUNAJA Cafésta löydät aamiaiset, lounaat, kahviherkut ja brunssit sekä laatukahvit, teet ja viinit.

Näin visiomme talosta, jossa HUNAJAinen hyväntuulinen tinkimätön ruoka ja urbaani kahvilakulttuuri kohtaa joogan ILOn ja arjen kohtaamisten kauneuden toteutui juuri sillä tavalla, kuin on kaikkein paras. Pienessä tiilitalossa on hyvä löytää omaan keskikohtaan, paikkaan, jota kutsumme HIMAksi. HUNAJA, ILO ja HIMA jatkavat kaikki samassa osoitteessa, yhdessä ja erikseen. Olette lämpimästi tervetulleita.

Halauksia ja kuulumisiin blogien, kirjojen, koulutusten ja virtuaalikohtaamisten merkeissä.

Olette ihania <3

Keiju ja Laura