HIMA Happiness sijaitsee osoitteessa Siltavuorenranta 16. Meillä on kokonainen kaksikerroksinen talo Pitkänsillan juurella Siltavuorenrannalla Hakaniemen ja Kaisaniemen välissä. Hakaniemestä, Pitkääsiltaa tullessasi näet meidät rannalla Kansallisarkiston kyljessä – Hakaniemen siltaa tullessasi näet saman näyn toisesta suunnasta. Meren rannalla, punainen pieni tiilitalo. Siinä olemme me.

Alakerrassa on iso sali, vessat ja pieni suihku; yläkerrassa pieni sali, neuvotteluhuone, pukuhuoneet sekä toimistotiloja. Puolta kerrosta ylempänä on Oma HIMA, jonne asiakkaat voivat jättää omia joogamattojaan. 

​​Tila on hyvin kaunis: vanha talo, korkeat huoneet, kauniit suuret ikkunat, osin merinäköala, öljytyt lautalattiat. Kaikkialla seinät on maalattu rauhallisen siniharmaiksi.

HIMA Happiness vuokraa toimistotiloja sekä HIMAn pienempää salia yläkerrassa sekä suurempaa salia alakerrassa. 

Suosimme pidempiä vuokrasuhteita esim. viikottaista varausta sekä useamman tunnin varauksia.

Tilanvuokraukseen liittyvät kysymykset ja tiedustelut voit esittää Outi Mattilalle: outi@himahappiness.com tai 050 466 9808.

PIENI SALI

Pieni sali on noin 30m2 ja sinne mahtuu tiiviisti 14 joogia. Salista on talon upeimmat näkymät merenlahden yli Hakaniemen torille. Pienen salin yhteydessä on neuvotteluhuone, jota salin vuokraaja voi käyttää pukuhuoneena.

Pieni sali on vapaana erityisesti päivisin ja on oivallinen tila pienryhmätyöskentelyyn.

NEUVOTTELUHUONE

Yläkerran neuvotteluhuone on noin 22 m2 ja siellä on istumapaikat noin 10 hengelle. Neukkariin saa erillisestä pyynnöstä projektorin ja fläppitaulun. Neuvotteluhuone on sisustettu mukavasti ja talon pittoreskiin kierrätys-nordic chic -henkeen. Se sopii hyvin paitsi kokouksiin, myös esimerkiksi valmennustyöhön. 

Huoneesta on upeat näkymät merenlahden yli Hakaniemen torille ja siellä on 4 metriä huonekorkeutta ja öljytyt lautalattiat, kuten kaikkialla muuallakin talossa. Neukkarin yhteydessä on pieni sali, ja huoneen vuokraaja voi käyttää myös salia. Esimerkiksi kursseja järjestettäessä pieni sali antaa lisätilaa pienryhmille työskennellä.

ISO SALI

Iso sali on noin 55 m2 ja sinne mahtuu noin 24 joogia. Iso sali on pääasiassa omassa käytössä, mutta esimerkiksi arkisin päiväaikoja tai viikonloppuisin aikoja päivällä tai lauantai-iltana on tarjolla. Salissa on vanhan talon tunnelma, korkeat huoneet ja öljytyt lautalattiat sekä kauniit näkymät merelle Hakaniemen suuntaan. Salin matot, blokit, vyöt ja bolsterit ovat vuokraajan käytettävissä.

TOIMISTOTILAT

Toisessa kerroksessa on joogavastaanotto, pukuhuoneet sekä muutama toimistotila.

​TILOJEN VUOKRAHINNAT

Pyydä tarjous Outilta osoitteesta outi@himahappiness.com. 

Toimintaamme ja lähestymistapoihimme sopiviin hyväntekeväisyystempauksiin voimme antaa tilojamme ilman erillistä korvausta.

HUOMIOITAVAA: Meillä ei ole henkilökuntaa auttamassa tilojen valmisteluissa tai siivouksessa,

vaan se on tehtävä itse. Mikäli toivot tilojen järjestelyä etukäteen, veloitetaan tästä työstä erillinen korvaus.


Olette lämpimästi tervetulleita HIMAan nauttimaan elämästä ja yhdessä tekemisestä!Varausehdot: Tilavaraus vahvistetaan maksamalla varausmaksu, jonka suuruus riippuu vuokran loppusummasta. Huomaathan, että tilavarauksesi raukeaa, mikäli varausmaksua ei makseta. Varausmaksua ei myöskään palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa.  Varaus tulee vahvistaa lyhyissä vuokrasuhteissa vimeistään 14 päivää,  pidemmissä vuokrasuhteissa viimeistään 30 päivää ennen,  jonka jälkeen varauksen loppusumma laskutetaan asiakkaalta. Mikäli varaus perutaan lyhyissä vuokrasuhteissa 14 tai pidemmissä vuokrasuhteissa 30 päivää ennen, veloitetaan asiakkaalta vain varausmaksu.  Alle 2 viikkoa (14 päivää) ennen suunnitellun tilaisuuden alkamispäivämäärää tehdyjen varauksien kohdalla laskutamme koko vuokrasumman heti varauksen yhteydessä eikä varausta ole mahdollista peruuttaa.  Huomaathan, että varausmaksun maksamalla hyväksyt varausehdot.