Verkkomateriaalien avulla kuljet kohti parasta versiota itsestäsi missä ja milloin haluat. Omaan tahtiisi. Hauskoja ja lempeitä matkoja sinuun omassa rauhassasi.

Kurssien paketoiminen verkkomuotoon on tehnyt mahdolliseksi tarjota sinulle uskomattoman määrän inspiraatiota, ajatuksia, tehtäviä ja harjoituksia videoiden, nauhoitteiden, tiedostojen ja linkkien avulla. Verkkokurssilla kuuntelet innostavan videon tai nauhan niin monta kertaa kuin haluat. Teet harjoitukset ja tehtävät silloin kun olet juuri sillä tuulella. Kotona omassa sängyssäsi, bussissa matkalla töihin, lounastunnilla, lenkillä. Ennen nukkumaanmenoa tai ensimmäiseksi aamulla. Viikonloppuna kun lapset ovat ulkona. Silloin kun sinulle sopii. Tarvitset vain läppärisi tai älypuhelimesi ja verkkoyhteyden.

Verkkokurssimme ovat osaamisemme hienointa antia – koottu paketiksi juuri sinulle. Jotta voisit panostaa itseesi silloin kun haluat, siellä missä haluat.

Olemme valinneet verkkomateriaaleihin juuri ne kaikkein rakastetuimmat teemat ja kaikkein toimivimmat tehtävät ja innostavimmat harjoitukset. Verkossa tarjottavat palvelumme ovat kirkkainta HIMAa ja ne välittävät sinulle tärkeintä sanomaamme.

Kuljemme rinnallasi jakaen omia kokemuksiamme ja tarinoitamme kasvusta, kivusta, kasvukivuista – ja oivalluksista, innostumisesta, rauhasta ja hyvästä elämästä. Sillä onnellisuus on taito, jota voi harjoitella.

Verkkokursseissamme yhdistyvät Laura Janger-Laition monien vuosien innostus ja harrastuneisuus verkkokurssien sisällön ja sen mahdollistavan teknologian osalta sekä Keiju Vihreäsalon kokemus yliopiston verkko-opetuksen parissa. Koulutuksissa, kursseilla, luennoilla ja retriiteillä olemme vuosien ajan seuranneet, mikä auttaa päästämään irti ja oivaltamaan – ja ottamaan vastaan kaikkea sitä hyvää ja kaunista jonka keskellä elämme. Kokemustemme pohjalta olemme suodattaneet pois kaiken turhan ja rakentaneet sinulle kokonaisuuksia, joissa on oivalluksen helmiä ja muutoksen työkaluja. Inspiraatiota ja elämästä innostumista.

Verkkomateriaalia tuotetaan koko ajan lisää. Saat tiedon uusien materiaalien julkaisusta uutiskirjeestämme!

Verkkokurssien sopimus- ja peruutusehtoihin pääset tutustumaan täältä

Pidä hauskaa!