1)Tilattu digitaalinen palvelu: HIMA Happiness Oy:n toteuttama verkkokurssi. Palvelun sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

2) Palvelun tarjoaa HIMA Happiness Oy. Yhteystiedot: Siltavuorenranta 16, 00170 Helsinki. Puh. p. 050 466 9808 / assistant@himahappiness.com

3) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen materiaalin toimittamista kulttajalle. Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaali on toimitettu kuluttajalle, ei kauppaa voi enää perua.

4) Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.

5) Palvelua ei ole laadittu fyysisten tai psyykkisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Verkkokurssi ei ole terapiaa tai sairauksien hoitoa eikä se korvaa niitä. Jos et ole varma, millaiset kehonhuoltoharjoitteet soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa.

6) Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan, alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vammoista, sairauksista tai tapaturmista.
KÄYTTÖEHDOT      YHTEYSTIEDOT    
     

    ORGANIC CAFÉ ON AVOINNA ARKISIN 11-19.