USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Mitkä tunnit sopivat minulle?
2. Kuinka usein käydä joogassa?
3. Mitä mukaan joogatunnille?
4. Miten varaan tunteja?
5. Milloin minun pitää saapua tunnille?
6. Milloin joogakorttini astuu voimaan?
7. Mitä teen, jos olen jo tehnyt varauksen ja haluaisin nyt korttini aiemmin voimaan?
8.Yritän varata tuntia, mutta se ei onnistu vaikka minulla on voimassaoleva joogakortti. Mitä teen?
9.Voinko perua varaamiani tunteja?
10.Yritän varata tuntia, mutta sign up/varaa nappula tunnin kohdalta on hävinnyt?
11.Voinko muuttaa korttini voimassaoloaikaa?
12.Mihin kaikkiin tuotteisiin opiskelija-ale käy?
13.Käykö HIMAssa liikuntasetelit?
14.Keneen olen yhteydessä?

1.Mitkä tunnit sopivat minulle?


HIMAsta löytyy joogatunteja niin vasta-alkajille kuin pidempään jooganneille.

Suosittelemme aloittamaan joogan harrastamisen Basics flow -joogatunneilta. Näillä tunneilla käydään joogan perusasanoita sekä –tekniikkaa läpi tarkemmin kuin muilla tunneilla. Täydellinen lisä Basics flow tunneille on Joogan alkeet –verkkokurssimme sekä Joogan perusteet livekurssimme. Basics flow tunnit ovat erittäin hyviä myös jo pidempään jooganneille tekniikan kertaukseen ja oman kehon kuunteluun.

Kun hallitset asanaharjoituksen perusteet voit siirtyä Flow jooga tunneillemme. Pidempään jooganneet nauttivat Dynamic Flow jooga -tunneista, joilla edetään nopeammalla temmolla hengityksen tahdissa ja harjoitellaan inversioita sekä käsitasapainoiluja hyvällä mielellä ja pilke silmäkulmassa.

Rauhallisille Yin jooga tunneille voit hyvin ottaa osaa vaikka et olisi aiemmin joogannut. Nämä tunnit tekevät hyvää kaikille ja ovat täydellinen lisä myös pidempään jooganeille dynaamisen harjoituksen tueksi.

Aerial joogan harrastaminen on tärkeä aloittaa lempeiltä Aerial joogatunneilta. Suosittelemme myös osallistumista Aerial joogan –alkeiskurssille, joita järjestetämme HIMAssa noin kerran kuukaudessa

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät täältä


2. Kuinka usein käydä joogassa?

Mikä ikinä onkaan sinun elämäntilanteesi tai motivaatiosi osallistua joogatunnille, olet lämpimästi tervetullut HIMAan.

Hengähdyshetkeksi
Suosittelemme joogaamista niin usein kuin mahdollista. Toiselle tämä on mahdollista yhden kerran viikossa, toiselle seitsemän. Mikä ikinä onkaan sinun elämäntilanteesi, voit sovittaa joogan sopimaan juuri siihen.

Jooga pystyy kuitenkin antamaan parhaan antinsa säännöllisyyden kautta. 15 minuuttia päivässä on parempi kuin puolitoistatuntia kerran kahdessa viikossa. Helpottaaksemme kiireista aikatauluasi olemme kuvanneet Joogan alkeet –verkkokurssillemme kaksi eri mittaista joogatuntia, joita voit tehdä kotona mikäli et pääse studiolle usein.

Voiman, notkeuden ja asennonhallinan kehittymiseksi
Suosittelemme käymään noin 3 kertaa viikossa, 1-2 päivän välein.

Painonpudotukseen
Suosittelemme käymään 4-6 kertaa viikossa. Huomioithan, että painonpudotuksessa ruokavaliolla on aina myös suuri merkitys.

Stressin- ja mielenhallintaan
Säännöllisellä joogaharjoituksella on suurin vaikutus hyvään oloosi ja sen vuoksi suosittelemme joogaamaan tai meditoimaan päivittäin joko kotona tai studiolla. Jos tämä on vaikeaa elämäntilanteesi huomioon ottaen on yksikin kerta viikossa parempi kuin ei yhtään.

Yhteyden vahvistamiseksi omaan itseen
Jokapäiväinen jooga/meditaatioharjoitus ja jooginen elämäntapa sopii sinulle, joka haluat joogasta henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lähteen. Jooga voi avata väylän syvempään itsetutkiskeluun ja voimistaa yhteyttä itseesi. Studiotunneilla suosittelemme käymään 2-6 kertaa viikossa. Lisäksi suosittelemme lyhyttä päivittäistä hiljentymishetkeä/meditaatiota kotona osana arkea.


3. Mitä mukaan joogatunnille?

Joogatunnille tarvitset mukaan joustavat vaatteet, joissa sinun on hyvä olla, juomapullon ja halutessasi oman joogamaton. Yin tunnilla loppurentoutuksessa saatat nauttia villasukkien lämmöstä.

Lukitsemme pukuhuoneen oven tunnin ajaksi.

HIMAsta löytyy OMA HIMA –paikka omalle matollesi mikäli haluaisit säilyttää sitä meillä.

Sinua varten HIMAssa on myös lainamattoja, joita voit halutessasi hyödyntää.


4. Miten varaan tunteja?

Käytämme HIMAssa tuntien varaamiseen MINDBODYONLINEvarausjärjestelmää. Pääset varaamaan tunteja tästä.

Myös verkkosivujemme navigoinnista kohdasta VARAA TUNTI pääset näkemään aikataulumme ja tekemään tuntivarauksia.

Tuntien varaaminen onnistuu helposti myös matkapuhelimellasi lataamalla itsellesi tämän APPsin

Tehdessäsi varausta sinun tulee rekisteröityä (jos olet ensimmäistä kertaa varaamassa) tai kirjautua sisään (jos sinulla on jo olemassa olevat tunnukset) varausjärjestelmäämme, jonka jälkeen pääset jatkamaan varauksen tekoa.

Varauksen tekoa varten sinulla tulee olla voimassaoleva joogakortti tai kertakäynti. Mikäli sinulla ei tällä hetkellä ole korttia, voit ostaa sen helposti netistä varauksen teon yhteydessä. Seuraa vain järjestelmän ohjeita painettuasi varaa nappulaa.

Mikäli tunti on täynnä, ei tunnin kohdalta löydy varaa nappulaa. Voit varata viikossa maksimissaan kuusi tuntia.

Tuntimme ovat hyvin suosittuja, joten suosittelemme tekemään varauksesi hyvissä ajoin.


5. Milloin minun pitää saapua tunnille?

Saavuthan ystävällisesti varaamallesi tunnille viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Luovutamme saapumatta jättäneiden paikkoja standby asiakkaille 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

Tunti alkaa aina aikataulun mukaisesti. Valitettavasti emme ota tunnille mukaan myöhässä saapuneita.


6. Milloin joogakorttini astuu voimaan?

Kortit astuvat voimaan siitä päivästä alkaen, jolle teet ensimmäisen tuntivarauksen tunnille, jolle on tilaa (jonotuslistalla oloa järjestelmä ei vielä katso varaukseksi). Ensimmäinen tuntivaraus tulee tehdä sen ajan sisällä, jonka kortti yleisesti ottaen on voimassa, eli esimerkiksi 5 x kortin osalta ensimmäinen varaus on tehtävä 3 kuukauden sisällä ostopäivästä.

Esimerkiksi jos haluat varata flow jooga tunnin 25.11 päivälle, astuu korttisi voimaan 25.11. Katsothan ystävällisesti ennen kortin ostoa, että olet varaamassa tuntia sille päivälle, jolloin toivot kortin astuvan voimaan.

Ainoastaan 3kk anytime joogajäsenyys astuu voimaan ostopäivästä. Huomioithan, että erikoistarjouskorteissa korttien voimaanastumispäivä voi olla jokin muu kuin ensimmäinen varauskerta.

Huomioithan ystävällisesti, että mikäli ensimmäinen varauksesi on tunnille, johon pääsit vain varauslistalle, lähtee korttisi voimaan siitä päivästä, jolloin sinulla on ensimmäinen kunnon varaus tunnille, johon on tilaa.7. Mitä teen, jos olen jo tehnyt varauksen ja haluaisin nyt korttini aiemmin voimaan?

Voit perua kaikki tekemäsi varaukset ja tehdä uudet varaukset siten, että varaat ensimmäisenä tunnin, joka toteutuu lähimpänä meneillään olevaa päivää. Tällä tavoin saat muutettua korttisi voimaanastumispäivämäärän aiemmaksi mikäli et ole vielä käynyt yhdelläkään kortillasi varaamistasi tunneista.

Tässä on riskinä se, että menetät paikkasi tunneille, joiden varauksen joudut hetkellisesti perumaan, mutta valitettavasti tämä on ainoa tapa, jolla voit muuttaa korttisi voimassaoloajan aikaisemmaksi.


8. Yritän varata tuntia, mutta se ei onnistu vaikka minulla on voimassaoleva joogakortti. Mitä teen?


Tarkista ihan ensimmäiseksi varausjärjestelmämme profiilistasi, että joogakorttisi on varmasti voimassa. Mikäli yrität varata tuntia päivälle ennen tai jälkeen korttisi voimassaoloajan, ei järjestelmä anna sinun tehdä varausta. Korttisi astuu voimaan päivästä, jolle teet ensimmäisen varauksen. Voit muuttaa korttisi alkamisaikaa kysymyksen 7. vastauksen ohjeiden mukaisesti.

Joskus ongelmana voi olla se, että ensimmäinen tuntivarauksesi on ollut tunti, johon olet joutunut jonotuslistalle. Korttisi on siis astunut voimaan vasta ensimmäisestä tunnista, jossa on vapaata. Voit tässäkin tapauksessa muuttaa itse kortin alkamisajankohtaa kysymyksen 7. vastauksen ohjeiden mukaan.

Järjestelmä veloittaa kortilta aina yhden käynnin kunkin varauksen yhteydessä. Mikäli sinulla on paljon varauksia jo tehtynä ja kaikki käynnit kortiltasi täten käytetty vaikka et olisi vielä käynyt yhdelläkään tunnilla, et pysty tekemään enempää varauksia. Voit tällaisessa tapauksessa ostaa uuden kortin tai perua jonkin olemassa olevista varauksistasi vapauttaaksesi kortillesi käyttökertoja.

Tarkista kuinka monta varausta olet tehnyt viikon aikana. Mikäli olet varannut jo kuusi tuntia yhden viikon aikana tulee sinun odottaa seuraavaan viikkoon voidaksesi tehdä lisää varauksia.

Sinulla saattaa myös olla kaksi eri profiilia varausjärjestelmässämme. Mikäli näin on, niin varausjärjestelmä ei anna sinun tehdä varauksia ennen kuin toinen profiileistasi on poistettu tai nämä kaksi profiiliasi yhdistetty. Ota tässä tapauksessa yhteys HIMAan info@himahappiness.com

Mikäli mikään edellämainituista ei ollut varausongelmasi syynä etkä saanut itse ongelmaa ratkaistua, olethan yhteydessä meihin info@himahappiness.com. 


9. Voinko perua varaamiani tunteja?

Elämässä tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat. Ymmärrämme hyvin tarpeesi joustavuudelle. Voit perua varaamiasi tunteja vielä 3 tuntia ennen kunkin tunnin alkua varausjärjestelmämme kautta täysin ilman kuluja.

Koska tuntimme ovat kovin suosittuja ja haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni halukas mahtuu mukaan kullekin tunnille, niin noudatamme seuraavia peruutusehtoja tuntiemme suhteen:

3 tuntia ennen tai sitä myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai saapumatta jättämisestä veloitamme yhden käyntikerran kortiltasi.

Noudatamme myös 3 x sääntöä. Mikäli jätät saapumatta varaamallesi tunnille 3 kertaa kalenterikuukauden aikana, niin tilisi menee varauskieltoon kunnes vapautat sen 15 euron maksua vastaan kahvilassamme. Voit edelleen käydä tunneilla mikäli tilaa löytyy, mutta et pysty tekemään varauksia etukäteen.

Emme ota peruutuksia vastaan puhelimitse. 


10. Yritän varata tuntia, mutta sign up/varaa nappula tunnin kohdalta on hävinnyt? 


Tämä tarkoittaa sitä, että tunti ja jonotuslista ovat täynnä. Voit tehdä varauksia tällöin muille tunneille.11. Voinko muuttaa korttini voimassaoloaikaa?


Kortin voimassaoloaikaa ei voi muuttaa eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Mikäli olet sairastunut voimme siirtää korttisi voimassaoloaikaa lääkärintodistusta vastaan. Voit tässä tapauksessa lähettää lääkärintodistuksesi suoraan info@himahappiness.com osoitteeseen ja laitamme kortillesi lisäaikaa lääkärintodistuksessa mainittujen sairauspäivien verran. Huomaathan, että kampanjoiden tarjouskorteissa ei tätä samaa peruutus- tai muutosoikeutta ole.


12. Mihin kaikkiin tuotteisiin opiskelija-ale käy?


Opiskelija-alennus käy kaikkiin joogakortteihimme joogavastaanotosta ostettuna. Opiskelija-alennusta ei tällä hetkellä voi valitettavasti hyödyntää netistä ostettaessa.


13. Käykö HIMAssa liikuntasetelit?


HIMAssa voit maksaa käteisellä vielä vuoden 2017 loppuun asti, sekä kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Otamme vastaan myös Virikeseteleitä, Smartum-seteleitä ja Smartum Saldo-korttimaksuja, Edenred mobiilimaksuja, Ticket Mind&Body-korttimaksuja sekä Sporttipassimaksuja.

Verkkokaupassamme käyvät luottokortit sekä Verified by visa ominaisuudella varustetut Visa Electron kortit.


14. Keneen olen yhteydessä?


Joogaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä joogakoordinaattori Inkeri Kallioon info@himahappiness.com tai 050 3540082 (arkisin klo 10-14)

Mikäli asiasi koskee tilavarauksia tai joogaopettajakoulutuksia, niin voit olla yhteydessä koulutuskoordinaattoriimme Outi Mattilaan outi@himahappiness.com

Valmentajakoulutuksiin ja markkinointiin liittyviin kysymyksiin vastaa HIMAn toinen perustaja Laura Janger-Laitio laura@himahappiness.com

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HIMAn toiseen perustajaan Keiju Vihreäsaloon keiju@himahappiness.com