TIEDOTE: JOOGAN LIIKETOIMINTAMME ON MYYTY

Meillä on ilo kertoa, että HIMA Happiness Oy:n joogan viikkotuntien ja workshopien liiketoiminta on myyty ILO Tribe Oy:lle. ILO Tribe vastaa joogan viikkotunneistamme 1.5.2018 alkaen.

ILO Triben heimopäällikkoina toimivat Ansku ja Jossu, eli Anna-Maria Sinisalo ja Johanna Laaksonen. Heidän missionaan on luoda ILO Tribesta yhdessä sinun kanssasi paikka unelmien kohtaamiselle. ILO Tribe tulee olemaan ennen kaikkea tunnelmallinen yhteisö jossa tulet kohdatuksi sydämestä sydämeen. Lämmin ja turvallinen paikka, kuten HIMAkin on ollut.

Anskua ja Jossua yhdistää HIMAn RYT-200 joogaohjaajakoulutus, jossa naisten joogapolut ovat kohdanneet. Ystävyys alkoi heti ja toimivaksi todettu yhteistyökuvio jatkui joogan ohjaamisen merkeissä. Nyt heimopäälliköt suuntaavat yhteisen polkunsa yhden isoimman unelmansa äärelle – ja sinne sinutkin on kutsuttu mukaan.

Heimoon saat liittyä juuri sellaisena kuin olet, täysin uniikkina itsenäsi. Koko tunteiden kirjo otetaan vastaan sellaisenaan. HIMAsta tuttujen viikkotuntien ja kurssien lisäksi luvassa on aiempaa laajempia ja monipuolisempia tutkimusmatkoja omaan totuuteesi yhdessä muiden heimolaisten tuella. Pysykää kuulolla!

Lisää ILO Tribe –yhteisöstä osoitteessa www.ilotribe.com. Liity ILO Tribe –heimoon tykkäämällä Facebook-sivuista ja liittymällä Instagram-yhteisöön. ILO Tribe jatkaa toimintaansa tuttuun tapaan Siltavuorenrannan tiilitalossa. Tule päästämään sisäinen ILO valloilleen!

HIMAssa Keiju ja Laura tulevat keskittymään koulutuksiin ja verkkokursseihin. Joogaopettajakoulutukset, HIMA Wisdom Practitioner– ja valmentaja-koulutuksemme, kuten myös verkkokurssimme alkavat ja jatkuvat tuttuun tapaan.

HUNAJA Café palvelee sinua tarjoilemalla aamiaisia, lounaita, brunsseja, kahviherkkuja ja kaikkea muuta ihanaa. Näin ollen toukokuun alusta lukien tiilitalomme suojissa toimivat ILO Tribe, HUNAJA Café ja HIMA Happiness.

Kaikki voimassaolevat joogakortit ja ostamasi workshopit ovat voimassa myös toukokuun alusta lukien, eli tämä ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Me huolehdimme, että saat jatkossakin sitä, mitä olet ostanut – ja vielä parempaa. Kevään viikkotuntien lukujärjestys pysyy ennallaan. Kesän viikkotunnit löydät täältä ja kesäkortit ovat ostettavissa täältä.

Lisätietoja antaa Johanna Laaksonen, info@himahappiness.com.