SOPIIKO HIMAJOOGA MINULLE?

Sinun ei tarvitse muuttua voidaksesi joogata – jooga sopii sinulle juuri sellaisena kuin sinä olet. Juuri sellaisena kuin olet. Saatat luulla, että joogata voivat vain notkeat ja nuoret. Olet väärässä. Jooga sopii kaikenikäisille, kaikenkokoisille ja -kuntoisille. Miksi? Koska jooga palvelee sinua – sinä et palvele joogaa.

Jooga on mitä mahtavin tapa vähentää stressiä ja mielen hälinää, löytää vahvempi yhteys itseesi ja pitää huolta kehosta.

HIMAssa voit joogata joka päivä ammattitaitoisten, inspiroivien ja lämpöä huokuvien joogaopettajien johdolla. Joogaopettajamme ovat olemassa HIMAssa Sinua varten. Tehtäväsi ei ole muuttua ennen kuin voit tulla tunnille. Opettajiemme tehtävä on ymmärtää minkälaista tukea sinä tarvitset aloittaaksesi joogaharrastuksen.

Asiakkaamme ovat tavallisia naisia ja miehiä. Omassa arjessaan kiireisiä, erikokoisia ja -ikäisiä, eri tavoin hienoja ja upeita ihmisiä. Juuri sellaisia kuin sinä.

Olemme halunneet tehdä joogatunnille osallistumisesta Sinulle mahdollisimman vaivatonta ja nautinnollista.​

KÄYTÄNNÖN OHJEITA  ENSI KERTAA JOOGAVALLE

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua tunnille helposti varausjärjestelmämme kautta (MindBodyOnline) sen jälkeen kun olet rekisteröitynyt järjestelmään. Kaikki joogakorttimme on ostettavissa netissä varausjärjestelmämme kautta. Tarkemmat ohjeet varauksen tekemiseksi löydät täältä. Etusivullamme on pikalinkki “VARAA TUNTI” tuntiaikatauluun ja varausjärjestelmään.

Saapuminen

Saapuessasi tunnille jätä kengät eteiseen ja käy ilmoittautumassa kertomalla nimesi toisen kerroksen joogavastaanotossa. Sieltä sinut ohjataan pukuhuoneeseen ja näytetään mistä pääset joogasaliin.

Salit

HIMAn isossa salissa pidetään suurin osa tunneista. Salissa on infrapuna­lämmityslaitteisto, joka varmistaa pehmeän ja tasaisen lämmön kylmilläkin keleillä. Miellyttävässä lämmössä tehty joogaharjoitus puhdistaa kehoa. Infrapunasäteily kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi kehon omaa vastustuskykyä ja lievittää stressiä. Sillä on suotuisia vaikutuksia myös iho-ongelmiin. Infrapuna­lämmityslaitteemme lämmittävät tilan noin 25-28 asteeseen. Käytämme lämmityslaitteita vain viileillä keleillä. Lämpimänä aikana nautimme luonnollisesta lämmöstä.

Pienessä salissa on kiinteän lämmitysjärjestelmän lisäksi lisälämmityslaitteet kylmien päivien varalle.

Matot ja välineet

Sinun ei tarvitse ottaa mukaan omaa joogamattoa mikäli et halua. Löydät joogatunnin hintaan sisältyvät lainamatot joogasalista ja ne ovat muiden jooga-apuvälineiden kanssa vapaasti käytettävissäsi. Tunnin jälkeen lainamattojen puhdistukseen löytyy puhdistusainetta ja pyyhe mattojen säilytyskalusteen päältä. Voit myös jättää oman maton meille. Oman mattosi voit jättää Oma HIMAan toisen kerroksen tasanteella. 

Opettajat

Opettajamme ovat läsnä sinua varten. He mielellään auttavat mikäli sinulla herää kysymyksiä. Kerrothan heille myös jo ennen tuntia mikäli sinulla on jokin terveydellinen rajoite, jotta he osaavat ohjata liikkeet sinulle sopivalla tavalla. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien yhteydessä olisi hyvä olla fysioterapeutin lausunto siitä, minkälaiset liikkeet sinulle soveltuvat ja minkälaisia liikkeitä tulisi ehdottomasti välttää.

Alkeiskurssit ja aloittelijoille sopivat tunnit

Jos olet aloittelija voit ensin osallistua Joogan alkeet-verkkokurssille tai alkeiskursseille HIMAssa. Alkeiskurssille osallistuminen kuitenkaan ei ole pakollista. Aloittelijana voit hyvin ottaa osaa esimerkiksi HIMA Basics Flow tunnille tai HIMA Yin tunnille vaikka et olisi koskaan ennen joogannut.

Verkkokurssit

Palvelumme tavoitteena on pystyä tarjoamaan sinulle vaihtoehtoja juuri siihen elämäntilanteeseen jossa olet. Ehkä olet kiireinen tai asut kaukana, etkä pääse joogasalille? Silloin voit aloittaa joogaharrastuksen Joogan alkeet-verkkokurssimme avulla ja halutessasi yhdistää sen livejoogaan.


Sydämellisesti tervetuloa HIMAan!