Saara Rönnholm on Yoga Alliancen sertifioima E-RYT 200 opettaja ja hän toimii HIMAn joogaopettajakoulutuksen pääkouluttajana. Tämä kokenut joogaopettaja opastaa sinua lämmöllä, jämptiydellä ja kärsivällisyydellä omassa harjoituksessasi.

Tutustuin joogaan vuonna 2000 etsiessäni jotain uutta elämääni ja aloitin astangajooga harjoitukset, vuosia kului ja löysin uusia suuntauksia ja valmistuin 2009 hathajooga -ohjaajaksi, tällä ´matkalla´ ehdin jo luopua joogaurastani, mutta aina se palasi uudelleen elämääni.

Valmistumiseni jälkeen tunsin olevani aivan oikealla polulla ja innokkaampana kuin koskaan. Joogan fyysisyys sekä samalla harmonia ja rauhoittuminen kiehtoi minua entistä enemmän. Terveellinen elämäntapa, asetelma Yin&Yangista sekä ihmiset omilla poluillaan ovat sitä joista nautin eniten. Yin joogaa aloitin opiskelemaan 2010 Singaporessa Victor Chang johdolla. Lisäksi olen osallistunut maailmalla johtavien joogaopettajien workshopeihin kuten: Tiffany Cruikshank, Helsinki (2013), Cat Alip –Douglas, Helsinki (2013), Sarah Powers, Tukholma (2012), Paul Grilley, Anathomy training ja Meridien workshop, Istanbul (2011), Donna Farhi, Helsinki (2011) ja Simon Law, Helsinki (2010).

Innostukseni on vain kasvanut kehotietoisuuden myötä ja valmistuin myös vaativasta Somatic Pilates –ja streching koulutusohjelmasta vuonna 2011. Tällä hetkellä opiskelen Tiffany Cruikshankin 500 tunnin flow -joogakoulutusohjelmassa, 500-hour Advanced Vinyasa and Therapeutics training.

Opetuskokemusta minulle on ehtinyt kertyä vuosien varrella opettaessani eri studioilla avoimia ja yksityisiä ryhmiä sekä työskennellessäni taitoluistelijoiden kanssa kehotietoisuutta.