Outi muutti Helsinkiin 2015 huhtikuussa tietämättä yhtään, mikä häntä odottaa. Muuton jälkeen työllistyminen tapahtui heti joogaopettajaksi, baristaksi ja fysioterapeutiksi. Lisäksi hän kirjoittaa musiikkia ja haaveilee opinnoista musiikin saralla. Outi työskentelee HIMA Organic Caféssa baristana.

Elämänpolkuni on ollut mutkikas ja yllätyksellinen. Olen elämässäni ehtinyt perustaa jo 3 yritystä, työskennellä monen eri ammatin saralla hautausmaan kunnostuksesta kuntosaliyrittäjyyteen. Elämässä olen aina pyrkinyt luottamaan intuitioon. Tehnyt hullultakin tuntuvia ratkaisuita miettimättä mitä siitä seuraavaksi seuraa. Elämä on kuljettanut pitkälle ja uskon, että jokaisessa päivässä on potentiaalia olla elämän paras.

Minua motivoi juuri se, että koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan ja uskon siihen, että itse olemme elämämme arkkitehtejä, itse muovaamme tulevaisuuttamme ja teemme siitä juuri sellaisen kuin ajattelemme. Se motivoi minua eteenpäin ja opettaa minua silloin, kun synkät pilvet peittää aurinkoa.

Minulle tärkeää on rakkaus. Rakkaus omaa elämää, itseään ja unelmiaan kohtaan. Uskon, että ensiksi pitää rakastaa itseään. Siten oppii rakastamaan myös muita ja muilla on mahdollisuus kunnioittaa ja rakastaa takaisin. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä. Samoin kaikki elämääni tulevat ihmiset. Jokaisella kohtaamallani ihmisellä on ollut suuri merkitys elämässäni. Opettajina tai kanssakulkijoina.

Unelmoin siitä, että tämä maailma vähitellen herää unestaan ja oppii rakkauden olevan se kantava voima. Unelmoin, paljon. Unelmoin tulevaisuudesta. Siitä, mitä kaikkea voin tämän maailman eteen tehdä. Miten voin auttaa luomaan eheyttävää energiaa tähän maailmaan.

Eräs tuttavani, joka kuoli hyvin nuorena, sanoi sanat jotka jäivät elämään mieleeni: “Älä pelkää kuolemaa, vaan pelkää sitä, ettet uskalla elää”. On hyvä kohdata pelot, jotka tulevat eteen unelmia kohti kulkiessa. Ne on tarkoitus kohdata. Näen ne kysymyksenä: “kuinka paljon uskot unelmiisi? Luotatko?” Universumilla on vinkeä huumorintaju.