Aloitin joogan vuonna 1999 ja ensimmäisen vuoden jälkeen unelma joogan opettamisesta jäi sydämeen kasvamaan. Aluksi jooga kulki tanssin ja muun treenin ohessa ja auttoi kehoa palautumaan. Myös AMK opintojen aikana sain voimia opiskelustressiin niin fyysisestä harjoituksesta kuin meditaatio tai mindfulness harjoitteista.

Jooga on arjessa tukemassa oman kehon hyvinvointia ja auttaa minua astman hyvän hoitotasapainon ylläpidossa. Jooga auttoi myös kuntouttamaan kehoani raskausajan jälkeen. Elämän eri vaiheissa joogan merkitys on vaihdellut olen löytänyt joogasta myös mielenrauhaa, iloa, voimaa ja aikaa pysähtyä kuuleman kehoa ja mieltä.

Toivon joogaharjoituksen herättävän huomaamaan kerta kerran jälkeen siihen, että olemme kaikki osana ihmisyyttä & inhimillisyyttä.
Kuin myös jaettua vastuunkantoa kaikesta elävästä ja äiti Maasta, iloa, elämän energiaa, rakkautta ja kauneutta. Toivoisin, että harjoitus antaa aikaa, jossa on mahdollista pohtia & oppia uudelleen siitä kuka itse todella olet ja miten näyt ympärillesi.
Toivon, että jaetussa & henkilökohtaisessa oppimisen kokemuksessa olisi mahdollisuus päästää irti vertailusta ja mahdollistaa kohtaamisia empatian ja lempeyden kautta, jotta meillä olisi mahdollisuus muistaa & ymmärtää ettei kenenkään elämä ole täydellistä.
Käymme läpi samoja asioita -vain eri aikoihin.
Jonkun asanaharjoitus voi näyttää ulospäin lähes virheettömän kauniilta, vaikka yksityiselämä olisikin täysin solmussa tai kävisi läpi joitain muita täysin inhimillisiä haasteita.
Jokainen kerta matolla on harjoitus.
Jokainen hengitys on muistutus elämän lahjasta -sinussa on henki joka kulkee.

“It’s a Journey – No One is ahead of you or behind. You are not Advanced or less Enlightened. You are Exactly where you Need to be. It’s not a Contest it’s Life. We are All Teachers and we are all Students. “
Proverb

Koulutus & polku opettajuuteen

Vuonna 2012 löysin tieni Flow ja Yin Yoga RYT 200h ( Registered Yoga Teacher, Yoga Alliance / Hima Happiness ) koulutukseen ja aloitin joogan opetuksen vuokraamalla Puistolan Marttalan, jossa annoin pienryhmäopetusta, pääsin myös tuurailemaan tunteja Hima Happiness joogastudiolla. Ilokseni sain tunteja myös
It´s Yoga Helsingistä. Olen kahden opettajan tytär joten opettaminen on tullut ns. äidinmaidossa ja etenkin joogan opettaminen tuntuu todella luonnolliselta valinnalta.

Olen juuri saanut päätökseen opintoni RYT- 500 h joogaopettajakoulutuksessa Tanya Popovichin, Jutta Aallon ja Måns Broon kanssa Hima Happiness studiolla.

Lähellä sydäntäni on erilaiset kehoa huoltavat restoratiiviset harjoitteet, Slow Flow jooga, Vinyasa Flow, Hatha jooga, Vini jooga, Yin jooga ja Jivamukti joogaharjoitus.

Muu joogan liittyvä koulutus

Autenttinen ja luova Flow -Meghan Currie
Anatomia- Urban Mandala
Flow lisäkoulutus – It`s Yoga Helsinki
Unnata Aerial yoga – Hima Happiness

Instagram : @mallulaineyoga
Facebook: Mallu Laine Yoga