Aloitin joogan vuonna 1999 ja ensimmäisen vuoden jälkeen unelma joogan opettamisesta jäi sydämeen kasvamaan. Aluksi jooga kulki tanssin ja muun treenin ohessa ja auttoi kehoa palautumaan. Myös AMK opintojen aikana sain levollisuutta opiskelustressiin niin fyysisestä harjoituksesta kuin meditaatio tai mindfulness harjoitteista.

Joogan terapeuttisen voiman koin nilkkavammojen paranemisessa. Jooga auttoi kuntouttamaan kehoani esimerkiksi raskausajan jälkeen. Elämän polulla olen löytänyt joogasta mielenrauhaa, iloa, voimaa ja aikaa pysähtyä sekä kuuntelemaan että vaalimaan kehoa ja mieltä.

Harjoituksessa minulle on tärkeää joogan universaali kieli, joka toivottaa mukaan harjoitukseen aivan kaikki ulkonäköön, kokoon tai vakaumukseen katsomatta. Lähtökohtaisesti joogassa pyritään siihen miltä asento tuntuu, eikä siihen miltä se näyttää. Jooga antaa myös työkaluja arkeen, joka usein on kiireistä ja ärsykkeitä tulvillaan.

Vuonna 2012 löysin tieni Flow ja Yin Yoga RYT 200h (Registered Yoga Teacher, Yoga Alliance) koulutukseen ja uskaltauduin sijaistamaan tunteja Hima Happiness joogastudiolla ja onnekseni sain tunteja myös It´s Yoga Helsingistä. Opettaminen tuntuu minusta hyvin luontevalta ja nautin siitä.

Olen juuri saanut päätökseen opintoni RYT- 500 h joogaopettajakoulutuksessa Tanya Popovichin, Jutta Aallon ja Måns Broon kanssa Hima Happiness studiolla.

Lähellä sydäntäni on erilaiset kehoa huoltavat restoratiiviset harjoitteet, Slow Flow jooga, Vinyasa Flow, Hatha jooga, Vini jooga, Yin jooga ja Jivamukti joogaharjoitus.

Muu joogan liittyvä koulutus:
Autenttinen ja luova Flow -Meghan Currie
Anatomia- Urban Mandala
Flow lisäkoulutus – It`s Yoga Helsinki
Unnata Aerial yoga – Hima Happiness
Instagram : @mallulaineyoga
Facebook: Mallu Laine Yoga