Kirsi eksyi joogan pariin loukkaantumisen kautta kesällä 2005 ja päätyi opettamaan pikkuhiljaa. Vuodesta 2009 hän on opettanut säännöllisesti joogaa ja Pilatesta. 

Opettaminen on tuntunut hyvin luontevalta ja nautin siitä suunnattomasti ja olen hyvin kiitollinen, että eksyin tälle polulle!
Joogassa minua kiehtoo sen universaali kieli, joka toivottaa tervetulleiksi kaikenlaiset ihmiset ympäri maapalloa – ulkonäköön, kokoon ja uskonnolliseen vakaumukseen katsomatta. Lähtökohtaisesti joogassa pyritään siihen, miltä asana tuntuu, eikä siihen miltä se näyttää, ja tämä tuntuu tanssijana vapauttavalta, sillä olen koko ikäni treenannut juuri päinvastoin. 


Omalle joogaharjoitukselleni kulmakivenä toimii fyysisen kehon ja henkisen minän yhteen liittäminen rentouden, läsnäolon ja hymyn kautta. Parhaimmillaan joogatessa voi luoda joka kerta uusia ja uusia elämyksiä ja tutkimusretkiä omaan itseensä. Jokainen harjoitus on erilainen huolimatta siitä, mitä joogasuuntausta harjoittaa ja se on vaihtelunhaluiselle persoonalleni juuri se, mikä saa minut kerta toisensa jälkeen palaamaan maton päälle. Tärkeintä on itsensä ja toisten kunnioittaminen ja elämässä NYT-hetkessä eläminen, josta joutuu muistuttamaan itseään jokaikinen päivä.


Opettajana pyrin siihen, että kohtaan jokaisen oppilaan lämmöllä ja yksilönä enkä yritä vääntää heitä muottiin, vain noudattaakseni joogan asanoiden suoritusperinteitä. Anatominen linjaus niin omassa treenaamisessa kuin opetuksessani, on kaiken kulmakivi. Tuntini ovat joka kerta erilaisia ja haastavia – nautintoa ja kepeyden tunnetta unohtamatta. 


Olen suorittanut RYT 200 -tutkintoni vuosina 2012-2013 Mia Jokinivan ja Jenni Morrison Jackin kanssa. Tälle hetkellä opiskelen RYT 500-tutkintoa Tanya Popovichin johdolla ja saatuani opintoni päätökseen toukokuussa 2017 seuraava tähtäin on terapeuttisen joogan opinnot. Pyrin koko ajan lisäkouluttamaan itseäni eri opettajien johdolla. Erityisesti hakien lisää inspiraatiota reissaamalla ulkomailla niin usein kuin mahdollista ja käyden mahdollisimman erilaisilla joogatunneilla.
Niin maton päällä kuin salin ulkopuolellakin pyrin säilyttämään uteliaisuuden jokaista päivää kohtaan ja nauttimaan siitä mitä ME voimme luoda yhdessä​​​.