HIMA Happiness Oy:n käyttöehdot

Päivitetty 6.2.2016​

Hyväksymällä nämä käyttöehdot (myöhemmin ehdot) hyväksyt HIMA Happiness Company – Online Store & Scheduler järjestelmän (Palveluntarjoajana Mind Body Online) ja HIMA Happiness Oy:n yleiset käyttöehdot (näihin mainittuihin viitataan myöhemmin sanalla Palvelu). Palvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymisen asiakaspalvelujärjestelmäämme, rekisteröitymällä palveluun hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

HIMA Happiness Oy pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa ehtoja. Tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia.

Käyttäjän rekisteröityminen, vastuut ja velvollisuudet

Online-palveluidemme ja varausjärjestelmämme käyttö edellyttää rekisteröitymistä asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröityminen palveluun on maksutonta.

Palveluun kirjaudutaan osoitteessa: https://clients.mindbodyonline.com/classic/home?st…

Samalla sivulla voit myös luoda itsellesi tunnukset palveluun, jos sinulla ei niitä vielä ole. Palveluun voi rekisteröityä, joko Facebook-tunnuksilla tai voit luoda omat tunnuksesi. Kirjautuminen ei vaadi Facebook-tiliä, mutta sitä voi käyttää halutessaan.

Mind Bodyn omat järjestelmäkäyttöehdot löytyvät täältä: https://www.mindbodyonline.com/privacy-policy

Rekisteröidyttyäsi, pystyt tekemään ostoksia online-kaupassamme ja varaamaan itsellesi paikkoja tunneillemme. Voit milloin vain käydä tarkistamassa tietosi järjestelmästä ja muuttamassa niitä. Käyttäjänä vastaat itse omien tietojesi oikeellisuudesta. Pyydämme, että jätät ainakin sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun yhteyden hätätapauksessa.

Käyttääksesi järjestelmää sinun tulisi olla vähintään 16-vuotias luonnollinen henkilö.

Olethan tietoinen siitä, että käyttäjänä olet itse vastuussa tunnuksillasi tehdyistä ostoista ja varauksista. Kirjautumalla järjestelmään hyväksyt käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

HIMA Happiness Oy voi tarvittaessa evätä tunnukset, mikäli katsomme sen tarpeelliseksi.

Huomioithan, että Hima Happiness Oy:n Internet-sivulla olevat kuvat ovat omaisuuttamme, ja mikäli haluat niitä käyttää kysythän meiltä onko se mahdollista.

Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Tilauksesta lähetetään kuitti asiakkaan sähköpostiin. Tarkistathan, tämän takia, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein.

Joogakortit

Joogakortit ovat henkilökohtaisia ja ne siirtyvät automaattisesti käyttäjätunnustesi alle varausjärjestelmään. Huomaathan, että tämä takia on tärkeää, että käytät samoja tunnuksia varatessasi ja maksaessasi tunteja järjestelmän kautta. Kortti on elektroninen, sitä ei lähetetä sinulle fyysisesti. Halutessasi ostaa lahjakortin katso erilliset ohjeet lahjakorteista alla.

Joogakortteja on erilaisia, jotta voisimme palvella kaikkia asiakkaita mahdollisimman hyvin. Huomioithan, että korteilla on tietty voimassaoloaika ja varauduthan esittämään oikeutuksesi alennuskortteihin pyydettäessä.

Lahjakortit

Kun haluat tarjota ystävällesi onnellisuustalomme palveluita, voit ostaa hänelle lahjakortin. Ostaessasi lahjakortin, lähetetään sinulle henkilökohtainen lahjakorttikoodi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tällä koodilla voi lahjan saaja lunastaa lahjan järjestelmässämme tai toimipisteessämme. Mikäli haluat saada kauniin lahjakortin, voit noutaa sen maksutta toimipisteestämme: Siltavuorenranta 16, Helsinki. Olemme avoinna 15 minuuttia ennen arkiaamu- sekä lounastuntien alkua ja 20 minuuttia ennen ilta- ja viikonlopputuntien alkua. Voit myös tiedustella kortin noudosta info@himahappiness.com tai puhelimitse +358 50-354 0082 arkisin klo: 10-14 välillä.

Palautus- ja peruutusehdot

Palautus- ja peruutusehtomme ovat tuotekohtaisia. Huomioithan ehdot ennen kuin teet ostopäätöksen.

Joogakortit

Pääasiallisesti ostetun kerta- tai anytime-kortin voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella, ellei toisin mainita. Kampanjoiden aikaan myytävissä tarjouskorteissa ei peruutus- tai muutosoikeutta ole. Tarkistathan aina kortin voimassaoloajan korttia ostaessasi. Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

Kurssit ja Workshopit

Tarkistathan aina kortti-/kurssikohtaiset peruutusehdot ostaessasi tuotetta. Jokainen kurssi, koulutus ja workshop on ainutlaatuinen ja juuri tiettyä tarkoitusta varten räätälöity kokonaisuus. Osa näistä palveluista on henkilökohtaisia ja osaan saattaa liittyä hakemuksen lähettäminen, tämän takia tarkistathan ostokohtaiset ohjeet aina palvelua/tuotetta ostaessasi. Olet sydämellisesti tervetullut kursseillemme!

Mikäli muita ehtoja ei mainita kurssin kohdalla, noudatamme seuraavia peruutus- ja palautusehtoja:

  • 30 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme:100% x kurssin hinta – 50€ toimistomaksu.
  • 29- 14 vuorokautta ennen kurssia tehdyistä peruutuksista palautamme: 70% x kurssin hinta – 50€ toimistomaksu.
  • 13 – 7 vuorokautta ennen kurssia tehdyistä peruutuksista palautamme: 50% x kurssin hinta – 50€ toimistomaksu.
  • 6 vuorokautta ja alle tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssin luonteesta riippuen voi osaan hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautus on aina: 100% x kurssin hinta – 50 € toimistomaksu.​​


Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

Tuntivaraukset

Etkö pääsekään varaamallesi tunnille? Ei hätää. Voit perua tuntisi vielä 3 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollinen ja veloitamme yhden käynnin kortiltasi. Olet Lämpimästi Tervetullut HIMAan!

Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille.

Vastuuvapautus

Olet lämpimästi tervetullut sellaisena kuin olet! Pidäthän itsestäsi huolta ja jäät lepäämään, mikäli olet sairaana. Muista myös aina kertoa ohjaajalle, jos sinulla on jotain pitkäaikaisia sairauksia tai vammoja. Noudatathan aina ohjaajan antamia ohjeita, erityisesti Aerial-tunneilla, tällöin joogaaminen on mahdollisimman turvallista ja nautinnollista. 


MUISTATHAN, ETTÄ OLET VASTUUSSA OMASTA TERVEYDESTÄSI JA ITSESI KUUNTELEMISESTA. KUKAAN MUU EI VOI TIETÄÄ YHTÄ HYVIN KUIN SINÄ, MIKÄ ON SINUN PARHAAKSESI. 

Sydämellisesti tervetuloa HIMAan!