Anna tänä jouluna lahjaksi hyvää oloa. 

Suositut lahjakorttimme joogatunneille ja -kursseille ilahduttavat varmasti pukinkontissa. Voit hankkia lahjat helposti netistä ja välttää jouluruuhkat. Joulutarjoukset ovat myynnissä 23.12.2017 asti.

Lahjakorttina ostetut joogakortit tulee lunastaa paikan päällä HIMA Happinessissä tammikuun kahden ensimmäisen viikon aikana, eli 14.1.2018 mennessä.

***HUOM. Kampanjan joogakortit ovat tarjouskortteja, eikä niissä siksi ole palautus- eikä muutosoikeutta. Kortteihin ei siis voi hakea pidennyksiä edes lääkärintodistuksella.***

​​

Joulutarjoukset 

JOOGALAHJAKORTTI

Pidetty tapa muistaa rakasta ihmistä on lahjakortti!

HIMA Happiness joogalahjakortin saat haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää minkä tahansa joogakortin ostamiseen HIMAsta ja se on voimassa 3 kuukautta.

JOOGAKORTIT

3x-joogakortti  37€  (norm. ei myynnissä)

Kortti astuu voimaan 2.1.2018 on voimassa 2 kuukautta. Jos ostat kortin lahjaksi, niin lahjansaajan tulee maksaa joogakorttinsa saamallaan lahjakortilla ensimmäisellä käyntikerralla paikanpäällä 14.1.2018 mennessä.​​ Tämän lahjakortin voi käyttää vain alehintaiseen 3x-joogakorttiin. 

5x-joogakortti 57€ (norm. 75€)

Kortti astuu voimaan 2.1.2018 on voimassa 2 kuukautta. Jos ostat kortin lahjaksi, niin lahjansaajan tulee maksaa joogakorttinsa saamallaan lahjakortilla ensimmäisellä käyntikerralla paikanpäällä 14.1.2018 mennessä.​​ Tämän lahjakortin voi käyttää vain alehintaiseen 5x-joogakorttiin.

15x-joogakortti 134€ (norm. 175€)

Kortti astuu voimaan 2.1.2018 on voimassa 2 kuukautta. Jos ostat kortin lahjaksi, niin lahjansaajan tulee maksaa joogakorttinsa saamallaan lahjakortilla ensimmäisellä käyntikerralla paikanpäällä 14.1.2018 mennessä.​​ Tämän lahjakortin voi käyttää vain alehintaiseen 15x-joogakorttiin

JOOGAN LIVEKURSSIT

Aerialjoogan kurssit pienryhmässä

Kurssivaihtoehdot

Aerialjoogan alkeet 13.1. – Mira Nyman
Aerialjoogan jatkotaso 10.2. – Mira Nyman
​Aerialjoogan alkeet 10.3. – Mallu Laine
​​Aerialjoogan jatkotaso 7.4. – Mira Nyman

​Jouluinen kurssihinta

​Kaikki kurssit ovat joulualessa myynnissä hintaan 55€ (norm. 65€) sis. ALV10%. Hinta sisältää ammattitaitoisen ja turvallisen kurssiopetuksen sekä kaikki kurssilla tarvittavat välineet.

Alen saat käyttöösi koodilla: JOULUAERIAL. Syötä koodi maksu vaiheessa kohtaan promotional code.

Lisätietoja

​​Voit lukea lisää kurssien sisällöistä sekä aikataulusta täältä.


​​

Joogan alkeiskurssi pienryhmässä

Kurssin ajankohta

Joogan alkeet 24.-25.2.2018 – Mallu Laine
​​

Jouluinen kurssihinta

Tämä joogan alkeiskurssi on joulualessa myynnissä hintaan 109€ (Norm. 120€) sis. ALV10%. Hinta sisältää ammattitaitoisen ja turvallisen kurssiopetuksen, kaikki tarvittavat välineet sekä 4x-joogakortin HIMAn viikkotunneille (voim. 5 viikkoa kurssista).​​​​

Alen saat käyttöösi koodilla: JOULUJOOGA.  Syötä koodi maksu vaiheessa kohtaan promotional code.

HUOM! Jos ostat kurssin lahjaksi, niin lähetä meille sähköpostitse lahjansaajan nimi ja lahjakortin numero osoitteeseen info@himahappiness.com. Varaamme näin hänelle paikan kurssille ja saamme veloitettua kurssin samantien lahjakortilta. Lahjansaajan tulee vain saapua paikalle ja ottaa lahjakortti vahvistuksena mukaan.

​Lisätietoja

Lue lisää kurssien sisällöstä sekä aikataulusta lisää täältä.
​​

Hyvää Joulua <3