Uteliaisuuteni joogaa kohtaan heräsi 2000-luvun alkupuolella astangajoogan kautta. Tällöin harjoitukseni oli satunnaista, uutuudenviehätyksen innoittamaa. Myöhempinä vuosina harjoituksen edut ja tasapainottava voima avautuivat stressaavien elämäntilanteiden tiimellyksessä, harjoituksesta tuli enemmänkin henkireikä myös reitti siihen, että pystyin puuttumaan näihin elämäntilanteisiin enkä vain paikannut vuotavia reikiä. Tämä on mielestäni yksi joogan suurimmista eduista ja tätä kautta tullut ymmärrys motivoi minut myös opettajakoulutukseen. Samaan aikaan kiinnostuin myös joogasta kokonaisvaltaisemmin asanaharjoituksen lisäksi, olen aina ollut kiinnostunut tarinoista, metaforista, psykologiasta ja näitä löysin myös joogan filosofiasta.


Vuonna 2014 valmistuin RYT200 Himahappiness joogaopettajakoulutuksesta ja suoritin samana vuonna Unnata Aerial joogaopettajakoulutuksen (Aerial jooga). Opettaminen alkoi heti ja sillä tiellä ollaan edelleen. Opiskelu jatkuu ja vuonna 2017 valmistuin RYT300 opettajaksi Noah Mazen opastuksella, tämä koulutus tyydytti erityisesti tiedonjanoa anatomiasta, linjauksista sekä joogafilosofiasta, sekä vahvisti näkemystä omasta roolista opettajana, siitä mitä haluaa itse tuoda joogaopetukseen. 


Opetan flow-, dynaaminen hatha-, yin- ja aerialjoogaa. Opetustapani on linjauksia, anatomiaa painottava, muistaen myös hikisen flown, aina teemasta riippuen. Toivon voivani antaa sinulle oppilaana jotain uutta tietoa itsestäsi, tietoisuutta omasta itsestä kokonaisuutena matolla ja toivottavasti myös sen ulkopuolella. Pyrin tarjoamaan hengähdyshetken ja myös pienen naurun. Pyrin tarjoamaan eteenpäin sen tiedon mitä olen itse saanut oppia. ​​

Tavataan matolla!