HIMA WISDOM JOOGAOPETTAJAKOULUTUS

(RYT 200)

Oletko haaveillut joogaopettajan ammatista? Tai syventäväsi omaa joogapolkuasi? Etsitkö koulutusta, jossa sinut kohdataan lämmöllä ja hyväksynnällä? Haluatko koulutukselta laadukkuutta ja monipuolisuutta?

HIMAn suosittu kansainväliseen RYT 200 rekisteröintiin oikeuttava joogaopettajakoulutus on huolellisesti suunniteltu laadukas opinto-ohjelma, jossa joogaoppilaasta kasvaa ammattitaitoinen, monipuolinen ja lämmin opettaja, joka osaa kuunnella sydäntään.

Syksyn 2017 päivämäärät nyt julkaistu <3​

Koulutuksen tukipilarina on HIMAn elämänmyönteinen filosofia ja toiminnalliset jooga-anatomia opinnot. Vuoden mittainen joogaopettajakoulutus sisältää 205 tuntia lähiopetusta sekä noin 105 tuntia muuta opiskelua sisältäen kirjallisia tehtäviä, ohjausharjoittelua sekä omaa joogaharjoitusta (vähintään 50h).

Koulutuksesta valmistuneet osaavat opettaa flow joogaa, syvärentoutusta ja yin joogatunteja. Lisäksi he osaavat hyödyntää terapeuttisia työkaluja (kuten Neuro Linguistic programming perusteita) syventämään tuntejaan.

HIMAn koulutuksen tekee ainutlaatuiseksi HIMA WISDOM -opinnot, joiden kautta syvennymme katselemaan omaa elämää, joogaopettamista ja ympäröivää maailmaa uudenlaisten silmälasien läpi. Aikamme suurten henkisten opettajien viisaudet kulkevat punaisena lankana koulutuksen sisällä.

Koulutus päättyy elämykselliseen loppuretriittiin, joka pidetään maaseudulla kauniin ja eheyttävän luonnon äärellä.


HAE MUKAAN 

outi @ himahappiness.com

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Joogafilosofia- ja Yoga off the Mat –opinnot

Lisäksi tärkeänä osa-alueena on Yoga off the mat – osuus, jossa joogafilosofia viedään omaan arkeen ja tutustutaan joogaan elämäntapana oman kokemuksen kautta. Yoga off the mat – opinnot syventävät itsetuntemusta.

Jooga elämäntyyliin kuuluu myös Ayurveda, jonka perusteisiin tutustutaan HIMAn joogaopettajakoulutuksen aikana.


Tekniikkaopinnot

HIMAn joogaopettajakoulutuksen lähtökohtana on, että jooga kuuluu kaikille ja opettelemme miten voimme ottaa erilaiset ihmiset huomioon ja mahdollistaa kullekin harjoitus, joka palvelee juuri heitä.

Meditaatio ja paranayama opinnot kuuluvat tiiviinä osana koulutuskokonaisuuteen ja opiskelijat saavat perustiedot mudrista. Tekniikkaopinnot syventävät opiskelijoiden omaa harjoitusta.


Anatomia- ja fysiologiaopinnot

Anatomian opiskelu avaa tulevalle joogaopettajalle ymmärrystä sekä oman että muiden kehon toiminnasta. Opiskelu lisää kehotietoisuutta, jonka avulla voit edistää omaa harjoitustasi syvemmäksi, tehokkaammaksi, sekä myös terapeuttisemmaksi. Oppimalla kehon luonnolliset rajat, on todennäköisempää välttyä rasitusvammoilta ja loukkaantumisilta.

Anatomian opiskelu on parhaimmillaan syväluotaava tutkimusmatka itseen ja omaan kehoon. Miten voisit osata ohjata muiden kehoja, jos et tunne omaasi?

Anatomian tunneilla käydään läpi perusteiden lisäksi joogan kannalta tärkeitä rakenteita sekä aktivaatioita, joilla voit tukea asanatyöskentelyä. Perehdymme asanoiden linjaukseen ja sitä kautta niiden vaikutuksiin kehon tasolla. Lähiopetus on hyvin käytännönläheistä ja omakohtaista. Teoria tuodaan käytäntöön oman harjoituksen, rakenteiden tunnustelun (palpaation) sekä toisen tarkkailemisen (observaation) kautta.

Käymme läpi myös tyypillisiä tuki- ja liikuntaelinvaivoja, jotka joogaopettajan on hyvä tietää. Ihmiset tulevat usein tunneille hakemaan helpotusta kehon kipuihin ja oireisiin, joten joogaopettajan on hyvä osata ottaa erilaiset vaivat huomioon ja tietää milloin kannattaa suositella tiettyjen liikkeiden (tai koko tunnin) jättämistä väliin.

Anatomian opintojen jälkeen tiedät, miten turvallisesti auttaa erilaisia ihmisiä voimaan paremmin joogan avulla.


Opetusmetodologia -opinnot

Oppilaat oppivat miten rakentaa joogatunteja – ja workshopeja, demonstroida asanoita, avustaa niin manuaalisesti kuin verbaalisesti, kommunikoida selkeästi sekä käyttää kieltä ja ääntä tehokkaasti joogaopettamisessa hyödyksi.

HIMAn joogaopettajakoulutus tarjoaa HIMA WISDOM -opintojen myötä terapeuttisia ja itsetuntemusta lisääviä työkaluja syventämään joogaopettamistaitoja. Oppilaat oppivat mm. miten he voivat hyödyntää NLP:n (neuro linguistic programming) perusteita syventämään joogatuntejaan.

Opetusmetodologiaan kuuluu myös katsaus joogan business puoleen ja reflektoivan päiväkirjan kirjoittaminen.


Opetusharjoittelu

Opettamista harjoitellaan aivan koulutuksen alusta saakka ja harjoittelussa edetään pienin, turvallisin askelin. Jokainen joogaopettajakokelas tulee koulutuksen loppuun mennessä opettamaan useamman 90 minuutin joogatunnin.

Opetusharjoittelu sisältää myös observointia, avustamisen harjoittelua sekä palautteen saamista ja antamista. Lähiopetuspäivien lisäksi koulutus sisältää kirjallisia tehtäviä, lukemista, omaa harjoitusta ja opetusharjoittelua.

SUPER EARLY BIRD TARJOUS
voimassa 28.02.2017 saakka

-700€ (Norm. 4400€)

HAE MUKAAN
outi @ himahappiness.com

KENELLE KOULUTUS SOPII?

On hyvin tärkeää löytää koulutus, joka resonoi ja tuntuu oikealta juuri Sinulle. Vuoden mittainen joogaopettajaksi kasvun matka tulee varmasti olemaan yksi elämäsi upeimmista ja intensiivisimmistä kokemuksista ja olemme halunneet varmistaa, että saisit erittäin korkeatasoisen ja laadukkaan pohjan joogaopettajan työllesi tai vastaavasti arvokkaan matkan itseesi ja omaan harjoitukseesi, mikäli tulet koulutukseen ensisijaisesti oman kasvun ja kehittymisen vuoksi.


HIMAn koulutuksessa yhteisöllisyys ja ryhmän tuki koetaan suurena voimavarana. Tulet opiskelemaan saman henkisten ihmisten kanssa ja vuoden aikana tästä voimaryhmästä ehtii parhaimmillaan muodostua sinulle kuin toinen perhe.
Meille HIMAssa on tärkeää, että opettajamme ovat täydellä sydämellään mukana siinä mitä tekevät, osaavat ohjata ja opastaa turvallisesti erilaisia ihmisiä ja omaa persoonaansa hyödyntäen sekä ymmärtävät joogan merkityksen omalle elämälle asanoiden takana.

Follow your heart!

OPISKELIJOIDEN SANOMAA

“Jooga on ollut mulle itselle tosi tärkeä asia omassa parantumis- ja kasvuprosessissa elämässä ja hakeuduin HIMAn joogaopettajakoulutukseen, koska halusin oppia opettamaan muille miten kehon kanssa voi olla yhteydessä ja miten se voi näyttää meille tietä omaan itseemme. Valitsin HIMAn koulutuksen, koska se tuntui todella oikealta ja kokonaisvaltaiselta. Tuntui, että siinä oli jotain enemmän mitä en muista koulutuksista löytänyt. Kohta on käyty jo puolet koulutuksesta ja tässä on tullut niin paljon enemmän kuin olisi voinut kuvitellakaan. Tästä koulutuksesta on saanut ihania työkaluja, kohdannut mahtavia ihmisiä ja saanut kokea upeita energioita. Mistä todella olen tykännyt ja jota en ollut edes ajatellut on se, että täällä todella kannustetaan siihen, että jokainen löytää oman tavan opettaa. Omalla tyylillä ja energialla. Jos olet miettimässä ja etsimässä jotain uutta ja haluaisit osallistua opettajakoulutukseen, oppia lisää ohjaamisesta ja omasta itsestäsi niin suosittelen todellakin tätä koulutusta. Tämä on ollut ihan mahtava kokemus”

-Henrika-

“Oon ollut tosi tyytyväinen et lähdin mukaan. Tää on ollut tosi kokonaisvaltainen koulutus, josta on saanut hirveästi myös omaan elämään. Jos tää koulutus resonoi ja tuntuu just itselle oikealta ja kolahtaa ni kyllä ehdottomasti kannattaa hakea mukaan. Ei turhaan kannata miettiä et oonko mä just sopiva joogaopettajaksi. Sen mä olen ainakin itse oppinut et niin monenlaiset joogaajat voi olla joogaopettajia ja tärkeintä on se et tuo oman persoonallisuuden siihen. Opettaa oman persoonan kautta.”

– Oona-

“Tärkeä, hyvä juttu on ollut se, että ohjauksen harjoitus aloitettiin ihan heti. Silloin kynnys ei kasva liian korkeaksi. Aloitimme pareittain ja se oli mielestäni juuri sopivan turvallista ja mukavaa, silti vaikeeta. Yleensä olen hyvä antamaan rakentavaa palautetta, hyvää ja kehitettävää, mutta nyt sitä kehitettävää on vähän haastava antaa koska olen ollut todella tyytyväinen. Tyytyväisyyteeni vaikuttaa varmasti paljon se, että koulutus on ollut pitkälti sellaista kuin mitä odotin teidän kirjoittaman kuvauksen perusteella. Kaiken kaikkiaan tämä on upea matka. Koulutuksessa ollessa sitä oppii tottakai kouluttajilta paljon, mutta olen myös erityisen kiitollinen siitä, miten paljon muilta opiskelukollegoilta olen oppinut! Kaikki opetamme toisiamme. Ryhmä on mahtavan monipuolinen ja tiedän jo nyt, että tulen varmasti työskentelemään monien kanssa tulevaisuudessa. Kiitos kun saan olla mukana. “
-Annamaria-
“Olin jo pari vuotta miettinyt, että jossain kohtaa haluaisin osallistua joogaopettajakoulutukseen ja sitten löysin HIMAn koulutuksen. Kun tutustuin koulutuksen kuvaukseen ja HIMAn arvomaailmaan, niin se oli heti ihan selvää, että tämä olisi itselle se oikea koulutus. Lähdin koulutukseen, koska halusin itselle enemmän aikaa syventää omaa joogaharjoitustani ja omaa matkaani täällä maailmassa. Sitä tää koulutus on kyllä antanut. Alussa en ajatellut, että alkaisin opettamaan, mutta nyt se on vähän muuttunut. Nyt on sellainen tunne, että todellakin haluan opettaa ainakin osaksi mun elämää. Tässä koulutuksessa ihanaa on ollut se, että meillä on ollut erilaisia opettajia, eri aiheisiin erikoistuneet ihmiset. Tähän on valikoitu niin sopivat, hyvät ja inspiroituneet opettajat. Jokainen tunti, jopa anatomia, on ollut mahtavaa. Koko ryhmä on ollut aivan fiiliksissä siitä, että meillä on opettajat, jotka on itse niin inspiroituneita myös opettamaan. Ihanaa tässä matkassa on ollut myös tää ryhmä. Oleminen täällä koulutuksessa on ollut tosi toisiaan tukevaa. Tulee sellainen olo, joka kuukausi kun tänne tulee, että tulee toiseen perheeseen ja kotiin. Se on tuntunut tosi hyvältä. Voisin suositella koulutusta kaikille, jotka haluavat oppia opettamaan tai sitten ihan matkana itseen.
– Sharon-

KOULUTUKSEN AJANKOHTA

Joogaopettajakoulutuksemme kestää noin vuoden ja se toteutuu pääasiassa viikonloppuisin (pe-su) kerran kuukaudessa, Voit siis hyvin osallistua koulutukseen päivätyösi ohessa. Huhti- ja toukokuussa aloitamme perjantain aikataulun jo aamusta. Muutoin aloitamme perjantait klo 16 ja lopetamme n. klo 20. Lauantaina ja sunnuntaina aloitamme klo 8 ja lopetamme klo 17-18.

KOULUTUSPÄIVÄT RYHMÄLLE 2017-2018

Syyskuu 1-3.9.2017

Lokakuu 6.-8.10.2017 

Marraskuu  3.-5.11.2017

Joulukuu 1.-3.12.2017

Tammikuu 12.-14.1.2018

Helmikuu 9.-11.2.2018

Maaliskuu 23.-25.3.2018

Huhtikuu  13.-15.4.2018 (pe alkaa jo aamusta)

Toukokuu 4.-6.5.2018  (pe alkaa jo aamusta)

Kesäkuu 1.-3.6.2018  (Loppuretriitti aamusta 1.6 alkaen)

TYYPILLINEN OHJELMA

Meillä tulee olemaan aivan mahtavaa yhdessä koulutusvuoden aikana. Tässä hieman esimakua tulevasta esimerkki aikataulun muodossa:

Perjantaina meditoimme viikon huolet pois ja fokusoidumme uuteen ihanaan koulutus viikonloppuun, joogaamme, vaihdamme kuulumiset tai perehdymme johonkin aiheeseen tai asanoihin lähemmin workshopin/asanaklinikan muodossa. Perjantaisin aloitamme aina klo 16 ja lopetamme klo 20.30 mennessä.

Lauantait ja sunnuntait alkavat klo 8 virkistävällä ja herättävällä aamujoogaharjoituksella. Ennen lounasta on inspiroiva luento, silmiä avaava asanaklinikka tai workshop. Lounasta nautimme puolen päivän tienoilla. Voit nauttia HIMAn oman kahvilan antimista, tutustua lähialueen moniin herkullisiin ravintoloihin tai ottaa omat eväät mukaan. Lounaan jälkeen taas jatkamme opintoja ohjausharjoitteluiden, luennon, workshopin tai asanaklinikan muodossa.

Viikonloput päättyvät usein meditaatioon, keskusteluun, pranayama tai joogaharjoitukseen. Kotiin lähdetään lauantaina klo 18 ja sunnuntaina klo 17.

KOULUTUSPAIKKA

HIMAn joogaopettajakoulutus pidetään loppuretriittiä lukuun ottamatta tunnelmallisella HIMAn Happiness talolla Siltavuorenrannassa. HIMA -talo sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, Hakaniemen sillan ja Kaisaniemenpuiston kupeessa.

Onnellisuustalolla on kauniit puitteet, jotka kutsuvat viihtymään. Suuret ikkunat, merinäköala, oma piha ja puulattiat luovat kaikki ainutlaatuisen tunnelman taloon. HIMAssa toimii oma kahvila HIMA Organic Café. Lähellä on monia hotelleja, mikäli olet osallistumassa koulutukseen ulkopaikkakunnalta. Autopaikkoja löytyy hyvin talon edustalta. Bussit, metro ja ratikat kulkevat lähistöltä.

Ihana onnellisuustalomme kutsuu sinut koulutukseen ja osaksi HIMA perhettä.

KOULUTUSTIIMIMME

JOANNA KOSKINEN (JOOGA)

 Joanna on arvostettu ja pidetty Yoga Alliancen sertifioima E-RYT 200 ja RYT500 Joogaopettaja ja joogaopettajien kouluttaja. Hän opastaa sinua lämmöllä ja ammattitaidolla kohti omaa opettajuuttasi. Joanna toimii koulutuksen pääkouluttajana. 

Joanna löysi joogan reilut 15 vuotta sitten Aasian matkallaan ja rakastui siihen välittömästi. Matkan jälkeen joogasta muodostui Joannalle intohimoinen harrastus ja myöhemmin myös ammatti. Matkalta palattuaan Joanna etsi Suomesta paikan, jossa hän pystyi jatkamaan uutta harrastustaan ja aloitti astangajoogalla Helsingissä, Kalliossa pienryhmäopetuksessa.

Aktiivinen ja sporttinen Joanna on joogan lisäksi kokeillut elämänsä aikana lukuisia eri liikuntalajeja laidasta laitaan – itsepuolustuslajeista pesäpalloon ja ratsastukseen – mutta törmättyään joogaan, se vain tuntui vievän mukanaan, pysäyttävän kiireen. Jooga säilyi pitkään Joannan elämässä vain harrastuksena, mutta vuosien saatossa hän huomasi aina palaavansa joogan pariin ja haluavansa oppia lisää, vaikka eri elämänvaiheisiin mahtui myös taukoja ja suvantovaiheita.

Rakkaasta harrastuksesta lähtenyt innostus johdatti Joannan joogakoulutukseen, josta hän valmistui joogaopettajaksi vuonna 2009. Siitä lähtien Joanna on opettanut joogaa.

Joanna on kulkenut joogan polkuja, eri opettajien johdolla täydentäen omaa osamistaan koko ajan mm. erilaisissa workshopeissa Suomessa ja ulkomailla. Hän on valmistunut Tiffany Cruickshankin Yoga Medicine RYT500 koulutusohjelmasta, ja on kiertänyt koulutuksen tiimoilta eri koulutusmoduuleissa ympäri maailmaa, muun muassa Espanjassa, Indonesiassa, Yhdysvalloissa, Thaimaassa ja Englannissa.

Yoga Medicine –opintojen lisäksi Joanna on käynyt yin-joogaopettajakoulutuksen Victor Changin opeissa sekä opiskellut yin-joogaa Joe Barnettin kanssa, joka on kansainvälisesti arvostetun yin-joogaopettajakoulutusvalmentajan Paul Grilleyn seniorioppilas. Suunnitelmissa on jatkaa Yin jooga opettajakoulutusta lisää syksyllä 2016.

Opetuksessaan Joanna painoittaa asentojen linjautumista oikein, mutta myös samalla jokaista yksilöä kunnioittaen. Hengityksen ja liikkeen tärkeää yhteyttä, omaa Flow:ta sekä oman sydämen kuuntelemista. Erittäin tärkeänä Joanna pitää on myös oman kehon kuuntelemista: se kertoo paljon ja on usein mieltä viisaampi. Tärkeää ei aina ole se miltä asana näyttää, vaan myös huomioida harjoituksessa se, miltä se tuntuu.

Joanna kertoo tykkäävänsä yhdistellä eri joogamuotojen parhaita paloja ja opetuksia ja hänen tuntinsa ovatkin sekoitus vuosien varsilta oppimaansa ja kokemaansa. Joannan tunnit ovat ovat virtaavia, dynaamisia ja energisiä kuitenkaan rauhoittumista unohtamatta. Tunneilla on myös teema. Joanna haluaa kannustaa, innostaa ja haastaa ihmisiä voimaan hyvin sekä menemään mukavuusrajojen yli kuitenkin aina turvallisesti. Jokainen matka matolla on aina ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa kehoa ja mieltä. Joanna toivoo, että jokainen tunti olisikin matka omaan itseen ja pieni hengähdyshetki, josta voi nauttia.

Joanna rakastaa sitä, että voi olla joogassa myös itse ikuisesti oppilas. Jooga on tuonut Joannan elämään rauhaa, tasapainoa, kiitollisuutta sekä mielellistä että kehollista kärsivällisyyttä. Hän kertoo pystyvänsä hyödyntämään joogan myötä opittuja elämäntaitoja, hiljentymistä ja rauhoittumista runsain mitoin joogamaton ulkopuolellakin.

LAURA JANGER-LAITIO (ENERGIA-ANATOMIA, WISDOM -OPINNOT)

Lauran osaamisalueena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hän johdattaa sinut varmoin askelin energia-anatomian, rentoutuksen, meditoinnin sekä terapeuttisten ja valmennuksellisten työkalujen pariin. Lauran puoleen voit kääntyä kun jokin asia askarruttaa. Laura on HIMAn toinen omistajista ja hän toimii koulutuksen koordinaattorina sekä henkisenä valmentajana koko koulutuksen ajan.​

Elämäntehtäväni on inspiroida ihmisiä voimaan hyvin, nauttimaan elämästä ja olemaan onnellisia. Uskon onnellisuuden olevan lähtöisin sisäisestä HIMAstamme ja toimin oppaana tuon sisäisen viisauden valjastamisessa hyötykäyttöön arjen työkaluksi. Minä toimin kouluttajana ja henkisenä valmentajana. Kirjoitan ja luennoin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, itsetuntemuksesta ja onnellisuudesta. Pidän yksityistä vastaanottoa ja valmennusryhmiä. Ohjaan hyvinvointiin, itsetuntemukseen ja onnellisuuteen liittyviä kursseja sekä retriittejä niin Suomessa kuin ulkomailla. Ja rakennan HIMAa yhdessä rakkaan yhtiökumppanini Keijun kanssa.

Koulutukseltani olen Toimintaterapeutti (AMK), Tradenomi (AMK), Henkinen valmentaja (Ilkka Rajala – Henkisen Valmentamisen Akatemia), NLP valmentaja (Ilkka Rajala), Reiki hoitaja sekä Joogaopettaja (Absolute Yoga). Lisäksi olen suorittanut lukuisia kursseja henkiseen kehitykseen, itsensä kehittämiseen, energia-anatomiaan, naurujoogaan sekä elämäntaidon ja mielen valmennukseen liittyen.

Olen itse käynyt elämässäni läpi suuren muutoksen. Etsin alkuun onnea ulkopuoleltani, asioista, jotka yhteiskunta määritti menestyksen mittariksi. Onneksi jokin tunne itsepintaisesti toitotti minulle, että on olemassa parempi tapa. Vasta kun oivalsin kääntyä katsomaan sisäänpäin, elämäni sai aivan uudet värit. Sitouduin olemaan onnellinen ja jakamaan onnea ympärilleni kaikin mahdollisin tavoin ja sillä tiellä olen edelleen. Nyt nautin matkasta enkä odota vain perille pääsyä.


JUTTA AALTO (ANATOMIA)

Jutta ohjaa sinut vankalla ammattitaidolla ja jooga ymmärryksellä anatomian saloihin. Hän on osteopaatti (AMK) ja iyengarjoogaopettaja. Jutta on opettanut anatomiaa iyengarjoogan neljävuotisessa opettajakoulutuksessa, HimaHappiness RYT200 ja RYT300 koulutuksissa, sekä ollut vieraileva anatomianopettaja Shantin joogaopettajakoulutuksessa. 

Minun intohimoni on opettaa kehotietoisuutta anatomian, käsillä tunnustelun ja omalla keholla tekemisen kautta. Kursseillani yhdistelen teoriaa ja tekemistä käyttäen tietojani niin osteopatian, anatomian kuin joogan saralta. Kursseillani toivon että anatomia herää henkiin ja oppilaat saavat konkreettisen kokemuksen opiskeltavista rakenteista, oman ja toistensa kehon kautta.

Ajattelen että sisäistetty anatomia eli kehotietoisuus lisää läsnäoloa ja herkkyyttä, ei ainoastaan joogaharjoituksen aikana, vaan myös jokapäiväisessä elämässä. Itse koen että elämästäni on tullut kehotietoisuuden myötä sisäisesti rikkaampaa ja aistikkaampaa. Lisäksi pystyn ymmärtämään toisia ihmisiä ja heidän kehojaan. Ajattelen että oman kehon opiskelu ja sen kautta kumpuava tietoisuuden laajentuminen on mielenkiintoinen sekä inspiroiva matka ja mikä parasta, koko loppuelämän pituinen. 

Odotan innolla että saan jakaa kanssasi kehollisia oivalluksia ja syventää yhteistä ymmärrystä kehosta, sen anatomiasta ja toiminnasta!
​​

MÅNS BROO (FILOSOFIA)

Måns tulee perehdyttämään sinut joogafilosofian saloihin. Häneltä opit mm. jooga sutrista, joogan 8 askeleen polusta ja Bhagavad Gitasta. Måns aloitti joogapolkunsa jo myöhäisellä teini-iällä ja hän on kirjoittanut kirjan nimeltään Joogan Filosofia, jossa esittelee Patanjalin Yoga Sutria. Måns toimii Åbo Akademin uskontotieteellisen laitoksen dosenttina. Hän on erikoistunut Intian uskontoihin ja aatteisiin. Lisäksi Måns on Ananda-lehden päätoimittaja.

JANNE KONTALA (YOGA OFF THE MAT, PRANAYAMA, MUDRAT, YOGA NIDRA) 

Jannen ammattitaitoisessa huomassa pääset viemään joogaa myös joogamaton ulkopuolelle. Janne tutustuttaa sinut siihen, mitä jooga on asana harjoituksen ulkopuolella. Hänen kanssaan tulet myös käymään syvällisesti läpi Pranayaman perusteita.

Janne Kontala aloitti joogaopintonsa vuonna 1992. Vuodesta 1993 hän on harjoitellut päivittäin. Jannen harjoitusohjelmaan on alusta alkaen kuulunut asanaharjoitusten lisäksi meditaatiota ja joogafilosofian opiskelua. 

Opintojaan hän on suorittanut sekä perinteisessä ashrama-ympäristössä Suomessa ja Intiassa, että kahdessa kansainvälisesti tunnustetussa opettajakoulutuksessa (Shivananda ja Iyengar). Perinteisen joogaopiskelun ohella Janne on suorittanut tohtoritutkinnon uskontotieteessä.

Hän on myös yksi Ananda-lehden perustajista, ja vuonna 2015 häneltä ilmestyi kirja Joogan Sydän (Basam).

Tällä hetkellä Janne kouluttaa joogaopettajia Suomessa ja Ruotsissa.

HINTATIEDOT JA MAKSUEHDOT


SUPER EARLY BIRD HINTA 28.02.2017 SAAKKA -700€

Maksu yhdessä erässä: 3700 euroa (sis. Alv 24%) Norm. 4400 euroa​


 500 euroa varausmaksu + 3200 euroa loppumaksu heti koulutukseen hyväksymisen jälkeen.

Hinta voimassa kun lähetät hakemuksesi 28.02.2017 mennessä. Mikäli haluat maksaa useammassa erässä voit valita maksuohjelman alta.

EARLY BIRD HINTA 15.5.2017 SAAKKA -400€

Maksu kahdessa erässä: 4000 € (sis. alv) (Norm. 4400€)

1 erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä
2. erä 3500 euroa elokuu 2017


Maksu neljässä erässä: 4300 euroa (sis. Alv) (Norm. 4650€)
1. erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä
2. erä 1266 euroa maksetaan elokuu 2017
3. erä 1266  euroa maksetaan lokakuu 2017
4. erä 1268 euroa maksetaan joulukuu 2017


HINTA 15.5.2017 JÄLKEEN

Maksu kahdessa erässä: 4400 euroa (sis. Alv)

1 erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä

2. erä 3900 euroa elokuu 2017


Maksu neljässä erässä: 4650 euroa (sis. Alv)

1. erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä

2. erä 1383 euroa maksetaan elokuu 2017

3. erä 1383 euroa maksetaan lokakuu 2017

4. erä 1384 euroa maksetaan joulukuu 2017


Maksu kymmenessä erässä: 4900 euroa (sis alv.)

1. erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä

2. erä 488,88 euroa maksetaan elokuu 2017

3. erä 488,88 euroa maksetaan syyskuu 2017

4. erä 488,88 euroa maksetaan lokakuu 2017

5. erä 488,88 euroa maksetaan marraskuu 2017

6. erä 488,88 euroa maksetaan joulukuu 2017

7. erä 488,88 euroa maksetaan tammikuu 2018

8. erä 488,88 euroa maksetaan helmikuu 2018

9. erä 488,88 euroa maksetaan maaliskuu 2018

10. erä 488,88 euroa maksetaan huhtikuu 2018


Hinta sisältää joogaopettajamanuaalit, opetuksen sekä loppuretriitin ohjelman. Valmismatkalaista johtuen hinta ei sisällä loppuretriitin majoitus- tai ruokakuluja vaan nämä jäävät koulutukseen osallistuvan itse maksettavaksi. Kulut ovat n. 200-300 euroa. Hinta ei myöskään sisällä muita mahdollisia majoitus-, matka-, ruoka-, eikä kirjamateriaalikuluja.

HUOM! varausmaksu 500 euroa maksetaan koulutukseen hyväksymisen yhteydessä. (varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta sen voi siirtää seuraavaan HIMAn joogaopettajakoulutukseen) 

Huomioithan ystävällisesti, että koemme tärkeäksi, että jokainen joka koulutukseen osallistuu on sitoutunut. Tämän vuoksi 30 päivää ennen koulutuksen alkua tai sitä myöhemmin tapahtuneista peruutuksista emme palauta rahoja takaisin. Silloin palautus on mahdollinen peruutuspäivästä alkaen vain lääkärin todistuksella sellaisesta terveydellisestä vakavasta syystä, joka ei ole ollut tiedossa ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen jälkeiset osamaksuerät tulee maksaa koulutuksen alkua ennen sovitun maksuaikataulun mukaisesti mikäli sinulla ei ole peruutukselle lääkärin todistamaa vakavaa terveydellistä syytä, joka ei ole ennen koulutuksen alkua ollut tiedossa.

HAKEMUKSET

Joogaopettajakoulutukseemme otetaan maksimissaan 15-18 opiskelijaa. Valinnat tapahtuvat vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Saatamme myös haastatella puhelimitse tai kasvotusten hakijoitamme. 

Huomioithan ystävällisesti, että koulutuspaikat täyttyvät usein early bird -tarjouksen loppuun mennessä, joten kannattaa hakea mukaan heti kun olet varma, että tämä koulutus on kuin tehty sinulle. 

Hakemuksessa tulee olla kerrottu seuraavat asiat

  • yhteystietosi
  • miksi sinä haluat kouluttautua joogaopettajaksi?
  • mikä on ollut suurin henkilökohtainen kasvukokemuksesi, jossa joogalla on ollut merkittävä osansa?
  • mikä on lempiasanasi ja miksi?
  • miksi HIMAn koulutus tuntuu oikealta juuri sinulle?
  • joogataustasi (miten paljon, missä, mitä joogasuuntausta, kuinka kauan ja kenen opettajan johdolla olet harjoittanut joogaa)
  • liitä hakemukseen oma kuva
  • Minkä maksuvaihtoehdon haluaisit valita?


Tärkeimpänä pääsyvaatimuksena on rakkaus joogaa kohtaan. Lisäksi edellytämme vähintään 1-2 vuoden aktiivista joogakokemusta. Tärkeänä kriteerinä on myös halu tutustua itseensä syvemmin ja motivaatio sitoutua opintoihin sekä oman joogapolun syventämiseen.

Koulutus vaatii lähiopintojen lisäksi vähintään 105 tuntia etäopintoja, joihin hakijan tulee sitoutua. Lähiopintokerroilla on 85% läsnäolovaatimus.

Ilmoitathan mistä olet saanut tiedon koulutuksesta. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen outi@himahappiness.com. Vastaamme sinulle 1-5 päivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen 

outi@himahappiness.comJÄIKÖ VIELÄ KYSYMYKSIÄ JA POHDITKO ONKO KOULUTUS SINUA VARTEN?

Ole yhteydessä sähköpostitse outi@himahappiness.com. Olemme täällä sinua varten ja autamme erittäin mielellämme <3 Ethän siis epäröi olla yhteydessä. 

Follow your heart!