fbq('track', 'Lead');

HIMA WISDOM JOOGAOPETTAJA-KOULUTUS

(RYT 200)

Oletko haaveillut joogaopettajan ammatista? Tai haluaisitko syventää omaa joogapolkuasi? Etsitkö koulutusta, jossa sinut kohdataan lämmöllä ja hyväksynnällä? Haluatko koulutukselta laadukkuutta ja monipuolisuutta?

HIMAn suosittu, kansainväliseen RYT-200 rekisteröintiin oikeuttava joogaopettajakoulutus on huolellisesti suunniteltu laadukas opinto-ohjelma, jossa joogaoppilaasta kasvaa ammattitaitoinen, monipuolinen ja lämmin opettaja, joka osaa kuunnella sydäntään.

Koulutuksen tukipilarina on HIMAn elämänmyönteinen filosofia, asanaklinikat ja toiminnalliset jooga-anatomia opinnot. Vuoden mittainen joogaopettajakoulutus sisältää 200 tuntia lähiopetusta sekä noin 105 tuntia muuta opiskelua sisältäen kirjallisia tehtäviä, ohjausharjoittelua sekä omaa, ohjattua joogaharjoitusta (min. 50h).

Koulutuksesta valmistuneet osaavat opettaa flow-joogaa, syvärentoutusta ja yin-joogan perustunteja. Lisäksi he osaavat hyödyntyää terapeuttisia työkaluja (kuten Neuro Linguistic programming perusteita) syventämään tuntejaan.

HIMAn koulutuksen tekee ainutlaatuiseksi HIMA WISDOM -opinnot, joiden kautta syvennymme katselemaan omaa elämää, joogaopettamista ja ympäröivää maailmaa uudenlaisten silmälasien läpi. Aikamme suurten henkisten opettajien viisaudet kulkevat punaisena lankana koulutuksen sisällä.

Koulutus päättyy elämykselliseen loppuretriittiin, joka pidetään maaseudulla kauniin ja eheyttävän luonnon äärellä.​​


HAE MUKAAN

outi @ himahappiness.com

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Joogafilosofia- ja Yoga off the Mat –opinnot

HIMAn joogaopettajakoulutuksen tärkeänä osa-alueena on Yoga off the mat – osuus, jossa joogafilosofia viedään omaan arkeen ja tutustutaan joogaan elämäntapana oman kokemuksen kautta. Yoga off the mat – opinnot syventävät itsetuntemusta.
Jooga elämäntyyliin kuuluu myös Ayurveda, jonka perusteisiin tutustutaan HIMAn joogaopettajakoulutuksen aikana.


Tekniikkaopinnot

HIMAn joogaopettajakoulutuksen lähtökohtana on, että jooga kuuluu kaikille ja opettelemme miten voimme ottaa erilaiset ihmiset huomioon ja mahdollistaa kullekin harjoitus, joka palvelee juuri heitä.
Meditaatio ja pranayama-opinnot kuuluvat osana koulutuskokonaisuuteen ja opiskelijat saavat perustiedot mudrista. Tekniikkaopinnot syventävät opiskelijoiden omaa harjoitusta.


Anatomia- ja fysiologiaopinnot

Anatomian opiskelu avaa tulevalle joogaopettajalle ymmärrystä sekä oman että muiden kehon toiminnasta. Opiskelu lisää kehotietoisuutta, jonka avulla voit edistää omaa harjoitustasi syvemmäksi, tehokkaammaksi sekä myös terapeuttisemmaksi. Oppimalla kehon luonnolliset rajat, on todennäköisempää välttyä rasitusvammoilta ja loukkaantumisilta.
Anatomian opiskelu on parhaimmillaan syväluotaava tutkimusmatka itseen ja omaan kehoon. Miten voisit osata ohjata muiden kehoja jos et tunne omaasi?

Anatomian tunneilla käydään läpi perusteiden lisäksi joogan kannalta tärkeitä rakenteita sekä aktivaatioita, joilla voit tukea asanatyöskentelyä. Perehdymme asanoiden linjaukseen ja sitä kautta niiden vaikutuksiin kehon tasolla. Lähiopetus on hyvin käytännönläheistä ja omakohtaista. Teoria tuodaan käytäntöön oman harjoituksen, rakenteiden tunnustelun (palpaation) sekä toisen tarkkailemisen (observaation) kautta.

Käymme läpi myös tyypillisiä tuki- ja liikuntaelinvaivoja, jotka joogaopettajan on hyvä tietää. Ihmiset tulevat usein tunneille hakemaan helpotusta kehon kipuihin ja oireisiin, joten joogaopettajan on hyvä osata ottaa erilaiset vaivat huomioon ja tietää milloin kannattaa suositella tiettyjen liikkeiden (tai koko tunnin) jättämistä väliin.
Anatomian opintojen jälkeen tiedät, miten turvallisesti auttaa erilaisia ihmisiä voimaan paremmin joogan avulla.


Opetusmetodologia -opinnot

Koulutuksessa opetellaan kuinka rakentaa toimivia joogatunteja ja -workshopeja sekä miten demonstroida asanoita erilaisille oppijoille ja kehoille soveltuviksi. HIMAn joogaopettajakoulutuksessa opettelemme myös avustamista niin manuaalisesti kuin verbaalisestikin. Lisäksi pohdimme, kuinka kommunikoida selkeästi sekä käyttää kieltä ja ääntä tehokkaasti joogaopettamisessa hyödyksi.


HIMAn joogaopettajakoulutus tarjoaa HIMA WISDOM -opintojen myötä terapeuttisia ja itsetuntemusta lisääviä työkaluja syventämään joogaopettamistaitoja. Oppilaat oppivat mm. syvärentoutuksen ohjaamista.
Opetusmetodologiaan kuuluu myös katsaus joogan business-puoleen sekä reflektoivan päiväkirjan kirjoittaminen.


Opetusharjoittelu

Opettamista harjoitellaan aivan koulutuksen alusta saakka ja harjoittelussa edetään pienin, turvallisin askelin. Jokainen joogaopettajakokelas tulee koulutuksen loppuun mennessä opettamaan useamman 90 minuutin joogatunnin.
Opetusharjoittelu sisältää myös observointia, avustamisen harjoittelua sekä palautteen saamista ja antamista. Lähiopetuspäivien lisäksi koulutus sisältää kirjallisia tehtäviä, lukemista, omaa harjoitusta ja opetusharjoittelua.
PAIKKOJA RAJOITETTU MÄÄRÄ,

HAE MUKAAN NYT!  

outi @ himahappiness.com


KENELLE KOULUTUS SOPII?

On hyvin tärkeää löytää koulutus, joka resonoi ja tuntuu oikealta juuri Sinulle. Vuoden mittainen joogaopettajaksi kasvun matka tulee varmasti olemaan yksi elämäsi upeimmista ja intensiivisimmistä kokemuksista. Olemme halunneet varmistaa, että saisit erittäin korkeatasoisen ja laadukkaan pohjan joogaopettajan työllesi tai vastaavasti arvokkaan matkan itseesi ja omaan harjoitukseesi, mikäli tulet koulutukseen ensisijaisesti oman kasvun ja kehittymisen vuoksi.

HIMAn koulutuksessa yhteisöllisyys ja ryhmän tuki koetaan suurena voimavarana. Tulet opiskelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa ja vuoden aikana tästä voimaryhmästä ehtii parhaimmillaan muodostua sinulle kuin toinen perhe.

Meille HIMAssa on tärkeää, että opettajamme ovat täydellä sydämellään mukana siinä mitä tekevät, osaavat ohjata ja opastaa turvallisesti erilaisia ihmisiä ja omaa persoonaansa hyödyntäen sekä ymmärtävät joogan merkityksen omalle elämälle asanoiden takana.

Follow your heart!

OPISKELIJOIDEN SANOMAA

“Tämä oli hieno matka. Koulutus eteni sopivasti kasvaen, omaa kasvupolkuani hienosti kannustaen. Pääsin niin kokeilemaan rajojani, ylittämäänkin kannustavassa ympäristössä niitä. Tämä koulutus ei antanut ainoastaan eväitä joogaopettajuuteen vaan myös muuhun elämään, haasteisiin vastaamiseen ja tähän hienoon elämän jatkumoon. Iso kiitos <3”

-Anne-​


​​​“Jooga on ollut mulle itselle tosi tärkeä asia omassa parantumis- ja kasvuprosessissa elämässä ja hakeuduin HIMAn joogaopettajakoulutukseen, koska halusin oppia opettamaan muille miten kehon kanssa voi olla yhteydessä ja miten se voi näyttää meille tietä omaan itseemme. Valitsin HIMAn koulutuksen, koska se tuntui todella oikealta ja kokonaisvaltaiselta. Tuntui, että siinä oli jotain enemmän mitä en muista koulutuksista löytänyt. Kohta on käyty jo puolet koulutuksesta ja tässä on tullut niin paljon enemmän kuin olisi voinut kuvitellakaan. Tästä koulutuksesta on saanut ihania työkaluja, kohdannut mahtavia ihmisiä ja saanut kokea upeita energioita. Mistä todella olen tykännyt ja jota en ollut edes ajatellut on se, että täällä todella kannustetaan siihen, että jokainen löytää oman tavan opettaa. Omalla tyylillä ja energialla. Jos olet miettimässä ja etsimässä jotain uutta ja haluaisit osallistua opettajakoulutukseen, oppia lisää ohjaamisesta ja omasta itsestäsi niin suosittelen todellakin tätä koulutusta. Tämä on ollut ihan mahtava kokemus”


-Henrika-​​​​​​

“Oon ollut tosi tyytyväinen et lähdin mukaan. Tää on ollut tosi kokonaisvaltainen koulutus, josta on saanut hirveästi myös omaan elämään. Jos tää koulutus resonoi ja tuntuu just itselle oikealta ja kolahtaa ni kyllä ehdottomasti kannattaa hakea mukaan. Ei turhaan kannata miettiä et oonko mä just sopiva joogaopettajaksi. Sen mä olen ainakin itse oppinut et niin monenlaiset joogaajat voi olla joogaopettajia ja tärkeintä on se et tuo oman persoonallisuuden siihen. Opettaa oman persoonan kautta.”

– Oona-​

“Tärkeä, hyvä juttu on ollut se, että ohjauksen harjoitus aloitettiin ihan heti. Silloin kynnys ei kasva liian korkeaksi. Aloitimme pareittain ja se oli mielestäni juuri sopivan turvallista ja mukavaa, silti vaikeeta. Yleensä olen hyvä antamaan rakentavaa palautetta, hyvää ja kehitettävää, mutta nyt sitä kehitettävää on vähän haastava antaa koska olen ollut todella tyytyväinen. Tyytyväisyyteeni vaikuttaa varmasti paljon se, että koulutus on ollut pitkälti sellaista kuin mitä odotin teidän kirjoittaman kuvauksen perusteella. Kaiken kaikkiaan tämä on upea matka. Koulutuksessa ollessa sitä oppii tottakai kouluttajilta paljon, mutta olen myös erityisen kiitollinen siitä, miten paljon muilta opiskelukollegoilta olen oppinut! Kaikki opetamme toisiamme. Ryhmä on mahtavan monipuolinen ja tiedän jo nyt, että tulen varmasti työskentelemään monien kanssa tulevaisuudessa. Kiitos kun saan olla mukana. “

-Annamaria-

“Olin jo pari vuotta miettinyt, että jossain kohtaa haluaisin osallistua joogaopettajakoulutukseen ja sitten löysin HIMAn koulutuksen. Kun tutustuin koulutuksen kuvaukseen ja HIMAn arvomaailmaan, niin se oli heti ihan selvää, että tämä olisi itselle se oikea koulutus. Lähdin koulutukseen, koska halusin itselle enemmän aikaa syventää omaa joogaharjoitustani ja omaa matkaani täällä maailmassa. Sitä tää koulutus on kyllä antanut. Alussa en ajatellut, että alkaisin opettamaan, mutta nyt se on vähän muuttunut. Nyt on sellainen tunne, että todellakin haluan opettaa ainakin osaksi mun elämää. Tässä koulutuksessa ihanaa on ollut se, että meillä on ollut erilaisia opettajia, eri aiheisiin erikoistuneet ihmiset. Tähän on valikoitu niin sopivat, hyvät ja inspiroituneet opettajat. Jokainen tunti, jopa anatomia, on ollut mahtavaa. Koko ryhmä on ollut aivan fiiliksissä siitä, että meillä on opettajat, jotka on itse niin inspiroituneita myös opettamaan. Ihanaa tässä matkassa on ollut myös tää ryhmä. Oleminen täällä koulutuksessa on ollut tosi toisiaan tukevaa. Tulee sellainen olo, joka kuukausi kun tänne tulee, että tulee toiseen perheeseen ja kotiin. Se on tuntunut tosi hyvältä. Voisin suositella koulutusta kaikille, jotka haluavat oppia opettamaan tai sitten ihan matkana itseen.

– Sharon-

Haluaisit kysyä jotain koulutuksesta? Ota yhteyttä HIMAn koulutuskoordinaattoriin Outiin. 

Puh: 050 466 9808 tai outi (at) himahappiness.com​​​

​​

KOULUTUKSEN AJANKOHTA

Joogaopettajakoulutuksemme kestää noin vuoden ja se toteutuu pääasiassa viikonloppuisin (pe-su) kerran kuukaudessa – voit siis hyvin osallistua koulutukseen päivätyösi ohessa. Aloitamme perjantait klo 16 ja lopetamme n. klo 20. Lauantaina ja sunnuntaina aloitamme klo 8 ja lopetamme klo 17-18. 

Heinäkuussa pidämme viiden päivän intensiivin, jonka aikana päivät toteutuvat noin klo 8.00-16.30.


KOULUTUSPÄIVÄT RYHMÄLLE 2018

Helmikuu 16.-18.2.

Maaliskuu 16.-18.3.

Huhtikuu 20.-22.4.

Toukokuu 18.-20.5.

Kesäkuu 15.-17.6.

Heinäkuu 2.-6.7. (Intensiivi)

Elokuu 17.-19.8.

Syyskuu 14.-16.9. 

Lokakuu 12.-14.10. (Loppuretriitti  jo perjantai aamusta lähtien)

TYYPILLINEN OHJELMA

Meillä tulee olemaan aivan mahtavaa yhdessä koulutusvuoden aikana. Tässä hieman esimakua tulevasta esimerkkiaikataulun muodossa:

Perjantaina meditoimme viikon huolet pois ja fokusoidumme uuteen ihanaan koulutusviikonloppuun, joogaamme, vaihdamme kuulumiset tai perehdymme johonkin aiheeseen tai asanoihin lähemmin workshopin/asanaklinikan muodossa. Perjantaisin aloitamme klo 16 ja lopetamme klo 20.30 mennessä.

Lauantait ja sunnuntait alkavat klo 8 virkistävällä ja herättävällä joogaharjoituksella. Ennen lounasta on inspiroiva luento, silmiä avaava asanaklinikka tai workshop. Lounasta nautimme puolen päivän tienoilla. Voit nauttia HIMAssa toimivan Hunaja Cafén antimista, tutustua lähialueen moniin herkullisiin ravintoloihin tai ottaa omat eväät mukaan. Lounaan jälkeen taas jatkamme opintoja ohjausharjoitteluiden, luennon, workshopin tai asanaklinikan muodossa.

Viikonloput päättyvät usein meditaatioon, keskusteluun, pranayama- tai joogaharjoitukseen. Kotiin lähdetään lauantaina klo 18 ja sunnuntaina klo 17.​​​

KOULUTUSPAIKKA

HIMAn joogaopettajakoulutus pidetään loppuretriittiä lukuun ottamatta tunnelmallisella HIMAn Happiness talolla Siltavuorenrannassa. HIMA -talo sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, Hakaniemen sillan ja Kaisaniemenpuiston kupeessa.

HIMAssa on kauniit puitteet, jotka kutsuvat viihtymään! Suuret ikkunat, merinäköala, oma piha ja puulattiat luovat kaikki ainutlaatuisen tunnelman taloon. Lähellä on monia hotelleja, mikäli olet osallistumassa koulutukseen ulkopaikkakunnalta. Autopaikkoja löytyy hyvin talon edustalta. Bussit, metro ja ratikat kulkevat lähistöltä.

Ihana talomme kutsuu sinut koulutukseen ja osaksi HIMA perhettä!

KOULUTUSTIIMIMME


SAARA RÖNNHOLM (JOOGA, PÄÄKOULUTTAJA)

Saara on Yoga Alliancen sertifioima E-RYT 200 opettaja ja hän toimii HIMAn joogaopettajakoulutuksen toisena pääkouluttajana. Tämä kokenut joogaopettaja opastaa sinua lämmöllä, jämptiydellä ja kärsivällisyydellä kohti omaa opettajuuttasi. Saara toimii keväällä alkavien ryhmien pääkouluttajana.

Tutustuin joogaan vuonna 2000 etsiessäni jotain uutta elämääni ja aloitin astangajooga harjoitukset, vuosia kului ja löysin uusia suuntauksia ja valmistuin 2009 hathajooga -ohjaajaksi, tällä ´matkalla´ ehdin jo luopua joogaurastani, mutta aina se palasi uudelleen elämääni.
Valmistumiseni jälkeen tunsin olevani aivan oikealla polulla ja innokkaampana kuin koskaan. Joogan fyysisyys sekä samalla harmonia ja rauhoittuminen kiehtoi minua entistä enemmän. Terveellinen elämäntapa, asetelma Yin&Yangista sekä ihmiset omilla poluillaan ovat sitä joista nautin eniten.
Yin-joogaa aloitin opiskelemaan 2010 Singaporessa Victor Chang johdolla. Lisäksi olen osallistunut maailmalla johtavien joogaopettajien workshopeihin kuten: Tiffany Cruikshank, Helsinki (2013), Cat Alip –Douglas, Helsinki (2013), Sarah Powers, Tukholma (2012), Paul Grilley, Anathomy training ja Meridien workshop, Istanbul (2011), Donna Farhi, Helsinki (2011) ja Simon Law, Helsinki (2010).
Innostukseni on vain kasvanut kehotietoisuuden myötä ja valmistuin myös vaativasta Somatic Pilates –ja streching koulutusohjelmasta vuonna 2011 sekä Tiffany Cruikshankin 500 tunnin Theraupeutic Yoga flow -koulutusohjelmasta, 500-hour Advanced Vinyasa and Therapeutics training, vuonna 2016. Vuonna 2017 opiskelin Noah Mazen johdolla joogan jatko-opintoja ja sertifioiduin lokakuussa 2017 RYT-500 opettajaohjelmasta.
Opetuskokemusta minulle on ehtinyt kertyä näiden vuosien varrella opettaessani eri studioilla avoimia ja yksityisiä ryhmiä sekä työskennellessäni taitoluistelijoiden ja jäätanssijoiden kanssa kehotietoisuutta. Olen opettanut myös useilla retriiteillä Suomessa ja ulkomailla. Minulla on ilo ja kunnia saada kouluttaa tässä mielettömän upeassa HIMAn joogaopettajakoulutuksessa uusia tulevia joogaopettajia. Lämmöllä odottelen juuri Sinua aloittamaan uuden polun joogassa ja minuun voit tutustua paremmin myös sivujeni kautta ja ottaa yhtyettä www.exhale.fi
Namaste, Saara


” Saara on uskomattoman suurisydäminen opettaja. Hän ottaa tunneillaan siipiensä suojaan kaiken tasoiset joogit. Jokainen saa hänen ohjauksessaan oivalluksia omasta kehostaan ja harjoituksestaan. Saaran tietopohja on valtava, mikä näkyy hänen opetuksessaan tyyneytenä ja jämäkkyytenä. Taianomaisesti hän näkee, mitä kukakin on vailla ja ohjaa jokaista yksilöllisesti, lempeästi ja napakasti omaan suuntaansa. Pitkään jooganneille Saara onnistuu kerta toisensa jälkeen loihtimaan tuhanteen kertaan toistetuista perusasanoista sielun ja mielekkyyden esiin. Lisäksi hänellä on aina takataskussaan hauskoja pikku twistejä harjoitusta piristämään. “
-Tiina Ahokas​” Saaran opetus on läsnäolevaa, tarkkasilmäistä ja lämmintä. Koen, että saan keskittyä harjoitukseen aivan rauhassa ja silti samaan aikaan saan juuri ne avustukset ja neuvot joita tarvitsen. Saara saa luotua tunneille samaan aikaan vakavan ja kepeän tunnelman. Olen täysin turvassa hänen käsissään ja aina uudestisyntynyt sekä kehoni että mieleni suhteen! “
-Elina


LAURA JANGER-LAITIO (ENERGIA-ANATOMIA, WISDOM -OPINNOT)

Lauran osaamisalueena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hän johdattaa sinut varmoin askelin energia-anatomian, syvärentoutusten sekä HIMA Wisdom -opintojen pariin. Laura on HIMAn toinen omistajista ja hän toimii koulutuksen johtajana.​

Elämäntehtäväni on inspiroida ihmisiä voimaan hyvin, nauttimaan elämästä ja olemaan onnellisia. Uskon onnellisuuden olevan lähtöisin sisäisestä HIMAstamme ja toimin oppaana tuon sisäisen viisauden valjastamisessa hyötykäyttöön arjen työkaluksi. 

Minä toimin kouluttajana ja henkisenä valmentajana sekä opetan joogaa koulutusten yhteydessä ja privaatti ryhmille. Kirjoitan ja luennoin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, itsetuntemuksesta ja onnellisuudesta. Pidän yksityistä vastaanottoa ja valmennusryhmiä. Ohjaan hyvinvointiin, itsetuntemukseen ja onnellisuuteen liittyviä kursseja sekä retriittejä niin Suomessa kuin ulkomailla. Ja rakennan HIMAa yhdessä rakkaan yhtiökumppanini ja ystäväni Keijun kanssa.

Koulutukseltani olen Toimintaterapeutti (AMK), Tradenomi (AMK), Henkinen valmentaja (Ilkka Rajala – Henkisen Valmentamisen Akatemia), NLP valmentaja (Ilkka Rajala), Reiki-hoitaja sekä Joogaopettaja (Absolute Yoga). Lisäksi olen suorittanut lukuisia kursseja henkiseen kehitykseen, itsensä kehittämiseen, energia-anatomiaan, naurujoogaan sekä elämäntaidon ja mielen valmennukseen liittyen.

Olen itse käynyt elämässäni läpi suuren muutoksen. Etsin alkuun onnea ulkopuoleltani, asioista, jotka yhteiskunta määritti menestyksen mittariksi. Onneksi jokin tunne itsepintaisesti toitotti minulle, että on olemassa parempi tapa. Vasta kun oivalsin kääntyä katsomaan sisäänpäin, elämäni sai aivan uudet värit. Sitouduin olemaan onnellinen ja jakamaan onnea ympärilleni kaikin mahdollisin tavoin ja sillä tiellä olen edelleen. Nyt nautin matkasta enkä odota vain perille pääsyä.​​


JUTTA AALTO (ANATOMIA)

Jutta ohjaa sinut vankalla ammattitaidolla ja joogaymmärryksellä anatomian saloihin. Hän on osteopaatti (AMK) ja iyengarjoogaopettaja. Jutta on opettanut anatomiaa iyengarjoogan neljävuotisessa opettajakoulutuksessa, HIMAHappiness RYT-200 ja RYT-300 koulutuksissa sekä ollut vieraileva anatomianopettaja Shantin joogaopettajakoulutuksessa.

Minun intohimoni on opettaa kehotietoisuutta anatomian, käsillä tunnustelun ja omalla keholla tekemisen kautta. Kursseillani yhdistelen teoriaa ja tekemistä käyttäen tietojani niin osteopatian, anatomian kuin joogan saralta. Kursseillani toivon, että anatomia herää henkiin ja oppilaat saavat konkreettisen kokemuksen opiskeltavista rakenteista oman ja toistensa kehon kautta.

Ajattelen, että sisäistetty anatomia eli kehotietoisuus lisää läsnäoloa ja herkkyyttä, ei ainoastaan joogaharjoituksen aikana, vaan myös jokapäiväisessä elämässä. Itse koen, että elämästäni on tullut kehotietoisuuden myötä sisäisesti rikkaampaa ja aistikkaampaa. Lisäksi pystyn ymmärtämään toisia ihmisiä ja heidän kehojaan. Ajattelen, että oman kehon opiskelu ja sen kautta kumpuava tietoisuuden laajentuminen on mielenkiintoinen sekä inspiroiva matka ja mikä parasta, koko loppuelämän pituinen.

Odotan innolla että saan jakaa kanssasi kehollisia oivalluksia ja syventää yhteistä ymmärrystä kehosta, sen anatomiasta ja toiminnasta!MÅNS BROO (JOOGAFILOSOFIA)

Måns on valloittava opettaja, joka  tulee perehdyttämään sinut joogafilosofian saloihin. Häneltä opit mm. jooga sutrista, joogan 8 askeleen polusta ja Bhagavad Gitasta sekä joogisesta elämäntyylistä. Måns tutustuttaa sinut siihen, mitä jooga on myös joogamaton ulkopuolella, omassa arjessasi.

Måns aloitti joogapolkunsa jo myöhäisellä teini-iällä. Hän on suomentanut kirjan nimeltään Joogan Filosofia, jossa esittelee Patanjalin Yoga Sutria. Måns toimii Åbo Akademin uskontotieteellisen laitoksen dosenttina. Hän on erikoistunut Intian uskontoihin ja aatteisiin. Lisäksi Måns on joogalehti Anandan päätoimittaja.

JANNE KONTALA (PRANAYAMA, MUDRAT, YOGA OFF THE MAT)

Jannen kanssa tulet käymään läpi pranayamaa sekä meditaation perusteita. Yoga off the mat -opinnoissa Janne tutustuttaa sinut joogaopettamisen etiikkaan ja siihen, mitä jooga on myös joogamaton ulkopuolella, omassa arjessasi.

Janne on aloittanut joogan jo vuonna 1992. Hän on käynyt kaksi arvostettua joogaopettajan koulutusta (Sivananda ja Iyengar) sekä opiskellut perinteisissä ashrameissa niin Suomessa kuin Intiassa. Jannen sydäntä lähellä ovat Hatha-joogan perusharjoitusten ohella mantra-meditaatio ja joogan filosofia. Hän on yksi Suomen suurimman joogalehden Anandan perustajista sekä kirjoittanut loistavan joogakirjan Joogan sydän.


HINTATIEDOT JA PERUUTUSEHDOTHINTA 01.11.2017 ETEENPÄIN 4400€ – 4900€ 

Maksu kahdessa erässä: 4400€ (sis. alv)

1 erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä
2. erä 3900 euroa tammikuussa 2018


Maksu neljässä erässä: 4700€ (sis. alv)

1. erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä
2. erä 1400 euroa maksetaan tammikuussa 2018
3. erä 1400 euroa maksetaan maaliskuussa 2018
4. erä 1400 euroa maksetaan toukokuussa 2018


Maksu kymmenessä erässä: 4900€ (sis alv.)

1. erä 500 euroa varausmaksu koulutukseen hyväksymisen yhteydessä
2. erä 488,89 euroa maksetaan tammikuussa 2018
3. erä 488,89 euroa maksetaan helmikuussa 2018
4. erä 488,89 euroa maksetaan maaliskuussa 2018
5. erä 488,89 euroa maksetaan huhtikuussa 2018
6. erä 488,89 euroa maksetaan toukokuussa 2018
7. erä 488,89 euroa maksetaan kesäkuussa 2018
8. erä 488,89 euroa maksetaan heinäkuussa 2018
9. erä 488,89 euroa maksetaan elokuussa 2018
10. erä 488,89 euroa maksetaan syyskuussa 2018​


Hinta sisältää joogaopettajamanuaalit, opetuksen sekä loppuretriitin ohjelman. 

Huomaathan, että valmismatkalaista johtuen koulutuksen hinta ei sisällä loppuretriitin majoitus- tai ruokakuluja vaan nämä jäävät koulutukseen osallistuvan itse maksettavaksi. Kulut ovat n. 200-300 euroa. 

Hinta ei myöskään sisällä muita mahdollisia majoitus-, matka-, ruoka-, eikä kirjamateriaalikuluja.

PERUUTUSEHDOT

HUOM! varausmaksu 500 euroa maksetaan koulutukseen hyväksymisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta sen voi siirtää seuraavaan HIMAn joogaopettajakoulutukseen. 

Huomioithan ystävällisesti, että koemme tärkeäksi, että jokainen joka koulutukseen osallistuu on sitoutunut. Tämän vuoksi 30 päivää ennen koulutuksen alkua tai sitä myöhemmin tapahtuneista peruutuksista emme palauta rahoja takaisin. Silloin palautus on mahdollinen peruutuspäivästä alkaen vain lääkärin todistuksella sellaisesta terveydellisestä vakavasta syystä, joka ei ole ollut tiedossa ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen jälkeiset osamaksuerät tulee maksaa koulutuksen alkua ennen sovitun maksuaikataulun mukaisesti mikäli sinulla ei ole peruutukselle lääkärin todistamaa vakavaa terveydellistä syytä, joka ei ole ennen koulutuksen alkua ollut tiedossa.​​

HAKEMUKSET

Joogaopettajakoulutukseemme otetaan rajallinen määrä osallistujia. Valinnat tapahtuvat vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Saatamme myös haastatella puhelimitse tai kasvotusten hakijoitamme. 

Huomioithan ystävällisesti, että koulutuspaikat täyttyvät usein early bird -tarjouksen loppuun mennessä, joten kannattaa hakea mukaan heti kun olet varma, että tämä koulutus on kuin tehty sinulle. 

Hakemuksessa tulee olla kerrottu seuraavat asiat

  • yhteystietosi
  • miksi sinä haluat kouluttautua joogaopettajaksi?
  • mikä on ollut suurin henkilökohtainen kasvukokemuksesi, jossa joogalla on ollut merkittävä osansa?
  • mikä on lempiasanasi ja miksi?
  • miksi HIMAn koulutus tuntuu oikealta juuri sinulle?
  • joogataustasi (miten paljon, missä, mitä joogasuuntausta, kuinka kauan ja kenen opettajan johdolla olet harjoittanut joogaa)
  • liitä hakemukseen oma kuva


Tärkeimpänä pääsyvaatimuksena on rakkaus joogaa kohtaan. Lisäksi edellytämme vähintään 1-2 vuoden aktiivista joogakokemusta. Tärkeänä kriteerinä on myös halu tutustua itseensä syvemmin ja motivaatio sitoutua opintoihin sekä oman joogapolun syventämiseen.

Koulutus vaatii lähiopintojen lisäksi noin 105 tuntia etäopintoja, joihin hakijan tulee sitoutua. Lähiopintokerroilla on 85% läsnäolovaatimus.

Ilmoitathan myös mistä olet saanut tiedon koulutuksesta. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen outi@himahappiness.com. Vastaamme sinulle 1-5 päivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Lähetä vapaamuotoinen 

hakemus osoitteeseen

outi @ himahappiness.com

Follow your heart!