Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : h2 in Entity, line: 19 in /home/himaha5/public_html/wp-content/themes/upfront/elements/upfront-text/lib/upfront_text.php on line 26

JOOGAN ALKEET – VERKKOKURSSI

Joogan alkeet -verkkokurssi on lempeä johdatuksemme joogan pariin. Alkeiden ja joogan tekniikkaopintojen lisäksi saat lisätietoa myös rauhoittumisen ja mielenrauhan hyödyistä sekä inspiraatiota ja harjoituksia onnellisuuteen. Joogavideoilla käydään yksityiskohtaisesti läpi joogan perusasentoja eli asanoita. Saat tietoa siitä miten asennot tehdään turvallisesti ja omaa kehoasi kuunnellen.

Verkkokurssi sopii kaikille joogaharrastuksen aloittamisesta haaveileville sekä niille joogaa jo harrastaneille, jotka haluavat saada varmuutta asanoihin ja linjauksiin.

Kurssialue on avoinna sinulle 6 kuukautta, joten kiirettä kurssin käymiselle ei ole. Voit siis käydä kurssia omassa tahdissasi, silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Tulet saamaan sähköpostiisi ohjeet kurssialueelle kirjautumiseen ennen kurssin alkua.

Hyvä elämä on kokonaisvaltaista, monen eri tekijän summa. Se on paitsi fyysistä hyvinvointia ja omasta kehosta huolehtimista, myös huomion kiinnittämistä siihen, minkälaisin ajatuksin maailmassa liikkuu. 

Hyvän elämän aloittaminen vain yhteen osa-alueeseen keskittymällä on vaikeaa. Siksi tämän kurssimme painopiste on joogan alkeissa, unohtamatta kuitenkaan muita hyvän elämän osa-alueita, jotka tukevat hyvän elämäsi ensimmäisiä askeleita. Otat sitten myöhemmin uusia askeleita – nyt riittää nämä pienet alkeet. Ensimmäiset askeleet. 

JOOGAN ALKEET -VERKKOKURSSI VAIN 39,50€


 VOIT EDETÄ KURSSILLA OMAAN TAHTIISI. 

KURSSIALUE ON AUKI 6KK. 

Lähetämme kirjautumistunnukset kurssialueelle sähköpostiisi.


Kurssin sopimus- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä

Olemme itse kokeneet joogan olevan yksi tärkeimmistä työkaluista hyvään, onnelliseen ja stressittömämpään elämään. 

Se tunne, kun huomaat yhtenä päivänä että mielesi on vähän vähemmän täynnä jatkuvaa ajatusvirtaa, ettet stressaannu enää ihan yhtä helposti, että sinulla mahtuu kokoa pienemmät housut jalkaan eikä alaselkääsi enää särje ja olosi on muutenkin jotenkin rauhallisempi ja levollisempi, on aivan mieletön. 

Joogan jälkeen peilistä katsoo useimmiten paljon kauniimpi, rentoutuneempi ja tyytyväisempi ihminen kuin ennen joogaa.

On paljon helpompi olla ja elää hyvää elämää kun hengitys kulkee kunnolla, mieli on kirkas, kuonat päässeet poistumaan kehosta ja lihakset saaneet tehtyä töitä. 

Tämän verkkokurssin myötä olemme halunneet tuoda joogan hyödyt myös sinun ulottuvillesi helposti ja vaivattomasti. 

Verkkokurssi on siitä armelias, että vaikka elämäsi olisi yhtä hurlumheitä tällä hetkellä, on sinun mahdollista tarttua kurssin harjoituksiin juuri silloin kun sinulle sopii.

KURSSIN SISÄLTÖ:

joogan alkeisiin opastavia videoita 

20 minuutin aamujoogaharjoitus

60 minuutin helppo flow joogaharjoitus

videoita hyvän ja onnellisen elämän aloittamiseksi

30 minuutin ohjattu meditaatio

Käytännöllisiä harjoituksia arkeesi


Joogavideoilla käydään yksityiskohtaisesti läpi joogan perusasentoja eli asanoita. Saat myös tietoa siitä, miten asennot tehdään turvallisesti ja kehoasi kuunnellen. Lisäksi videoilla perehdytään hengitykseen, keskustan tukeen ja energialukkoihin.

Onnellisen elämän videoilla annetaan käytännöllisiä vinkkejä ja harjoituksia, joiden avulla voit ottaa ensimmäiset askeleesi vahvistamaan uutta elämääsi. Kuljemme rinnallasi opastaen ihanan elämän pariin. 

Käytössäsi on verkkomateriaalimme, joita voit kurssin ajan katsoa, kuunnella ja tutkia niin monta kertaa kuin haluat, siellä missä haluat. Verkossa harjoittelun etuna on, ettet ole sidottu ryhmiin, muiden aikatauluihin, eivätkä välimatkat rajoita sinua. Palvelumme on siellä, missä sinäkin, silloin kun sinä niitä haluat käyttää. Omassa yksityisyydessäsi ja rauhassasi. 

There is only one life, only one you!

SINUA OHJAAVAT

Joogaopettajana Jooga ja ihana elämä nyt! -kurssilla toimii HIMAn Joanna Koskinen. Hän johdattaa sinua lempeästi joogan alkeisiin. 

HIMAn äidit Laura Janger-Laitio ja Keiju Vihreäsalo opastavat sinut ihanamman elämän ja hyvinvoinnin peruspilareiden pariin konkreettisin esimerkein ja harjoituksin.

JOOGAN ALKEET -VERKKOKURSSI VAIN 39,50€

 VOIT EDETÄ KURSSILLA OMAAN TAHTIISI. 

KURSSIALUE ON AUKI 6KK. 

Lähetämme kirjautumistunnukset kurssialueelle sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Kurssin sopimus- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.

Feel life. Live it. Love it. 

Be you!