Rakkaat HIMAlaiset, Meillä on ilo kertoa, että HIMA Happiness Oy:n joogan viikkotuntien ja workshopien liiketoiminta on myyty ILO Tribe Oy:lle. ILO Tribe vastaa joogan viikkotunneistamme 1.5.2018 alkaen.

Kaikki voimassaolevat joogakortit ja ostamasi workshopit ovat voimassa myös toukokuun alusta lukien, eli tämä ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Me huolehdimme, että saat jatkossakin sitä, mitä olet ostanut – ja vielä parempaa. Kevään viikkotuntien lukujärjestys pysyy ennallaan. Kesän viikkotunnit löydät täältä ja kesäkortit ovat ostettavissa täältä.

HIMAssa Keiju ja Laura tulevat keskittymään koulutuksiin ja verkkokursseihin. Joogaopettajakoulutukset, HIMA Wisdom Practitioner– ja valmentaja-koulutuksemme, kuten myös verkkokurssimme alkavat ja jatkuvat tuttuun tapaan.
​​​

JOOGAN KAUNEUS ON SEN KOKONAISVALTAISUUDESSA. SE HOITAA RUUMISTA, MIELTÄ JA SIELUA. TAVOITTEENA EI OLE MUUTTUA NOTKEAKSI, VAAN OPPIA RAKASTAMAAN SINUA. SELLAISENA KUIN OLET. 

Ajatteletko, että olet liian paksu perhoseksi? Että sinusta ei ole taipumaan matolla ja rauhoittumaan omaan hengitykseesi? 

HIMAssa joogaavat aivan tavalliset naiset ja miehet. Sinun ei tarvitse muuttua voidaksesi joogata. Jooga sopii sinulle juuri sellaisena kuin sinä olet. Lue lisää…

RAKASTAMME JOOGAA, KOSKA SE VIE KASVUN KONKREETTISET TYÖKALUT JOKAPÄIVÄISEEN ARKEEN. ITSESTÄÄN HUOLEHTIMINEN ON ELÄMÄNMITTAINEN TEHTÄVÄ. JOOGA KASVAA MUKANASI, SEN VIISAUDESTA LÖYDÄT AMMENNETTAVAA ELINIÄKSI.