Johanna Laaksonen

Intohimoinen elämän rakastaja, joka nauttii elämän pienistä iloista. Insinööri ja joogaopettaja (RYT200). Johanna toimii HIMAssa joogakoordinaattorina ja joogaopettajana. 

Jooga on kiehtonut minua aina, ajauduin ensimmäisille joogatunneille vuonna 2007 kuntosalijoogan kautta ja sillä tiellä olen edelleen. Äitini yritti koko nuoruuteni saada minut joogatunneille, mutta sen ajan ashtanga-salit olivat mielestäni pelottavia ja minusta tuntui, että joudun muuttamaan koko elämäni ja ruokavalioni, jotta voin edes astua sisään shalaan. Tämän takia päädyinkin alunperin asiakkaana Himan tunneille, sillä Himassa oli tunnelma, että kaikki ovat tervetulleita. Tätä haluankin myös korostaa omilla tunneillani, että kaikki voivat tulla sisään omina itsenään ja ovat ihan yhtä hyviä joogeja kuin kuka tahansa.

Minulla on pitkä historia tanssin ja yleisurheilun saralla ja aluksi suoritin joogaa kuin mitä tahansa kestävyys- ja tanssitekniikkaharjoitusta. Pikkuhiljaa kuitenkin aloin päästä kiinni joogan kokonaisvaltaisuudesta ja joogasta tuli elämäntapa. Nykyään jooga on minulle tapa katsoa ja ymmärtää maailmaa sekä yksi iso henkisen kasvun väline.

Olen valmistunut Himan joogaopettaja (RYT200) koulutuksesta vuonna 2015 ja sen jälkeen olen ohjannut yksityisryhmiä, sekä sijaistanut eri studioilla. Olen täydentänyt osaamistani erilaisissa workshopeissa valmistumiseni jälkeen. Olen myös suorittanut Hima Wisdom Practitioner henkisen kasvun koulutuksen vuonna 2017.

Eniten ohjaan dynaamista flow-joogaa samalla kannustaen oman kehon kuuntelemiseen. Tunneillani on rento, kannustava ja iloinen tunnelma ja pyrin siihen, että jokainen lähtee pois tunniltani hymyssä suin. Vaadin ohjattaviltani puhtaita suorituksia, mutta ei ryppy otsassa. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen ympäristötekniikan diplomi-insinööri, joten kuivaa insinöörihuumoria saattaa myös päästä tunneillani kuuntelemaan. Toivottavasti näemme matolla!