Uskon sellaiseen, että jokaisella kohtaamallani ihmisellä tai tapahtumalla on oma tarkoituksensa elämässäni. Uskon tunteeseen, joka johdattaa mua matkallani. Tunne, joka johdatti kirjoittamaan hakemuksen koulutukseen, johdatti mut teidän luoksenne. Ja te olette juuri täydellisiä epätäydellisyydessänne, ihmisiä jotka on tajunneet, miten ihmisistä revitään totuudet ulos. Rakkaudella. Se on hienoa työtä. Juuri teidät tarvittiin tulemaan elämääni juuri tällä hetkellä, jotta mun oli mahdollista päästä lähemmäs omaa totuuttani. Teillä on kyky luottaa toisen prosessiin, pakottamatta mihinkään, mutta silti vääjäämättömästi ajaa ihminen tilanteisiin, joissa ei ole mahdollista enää esittää vaan on pakko päästää irti. Voitte seistä sen takana, että sanotte koulutuksen olevan laadukas. Olette ottaneet huomioon kaiken kokonaisuutena, kaikessa ollaan mukana kaikilla aisteilla. Muistan biisien sanat, muistan katseen, muistan kosketuksen, hiljaisuuden silloin, kun tuli olla hiljaa ja vahvat sanat, silloin kun oli niiden aika.
Nimetön


I think you were all amazing – each of you with your own strengths and talents. You complement each other perfectly. Each of you clearly believes in what you teach and that makes you confident and believable and professional. Your humility, sensitivity and openness also make you real life examples of your teachings. Great job!

Minna  


Ihan huikea juttu, että kouluttajat heittäytyvät mukaan omalla persoonallaan ja laittavat itsensä likoon pistämällä   peliin mukaan myös omia, henkilökohtaisia ja kipeitäkin kokemuksia ja ajatuksia.
Titta


Upeaa myös, että kaikki valmentajat uskalsivat omalla esimerkillään ja henkilökohtaisilla kertomuksillaan avautua meille ryhmäläisille ja laittaa itsensä myös “samalle viivalle” meidän kanssaan. Te ette ole vain kouluttajia vaan myös meille kaikille esikuvia ja esimerkkejä.

Irene


Ruusuja, ruusuja, ruusuja teille kaikille!!! Keijulla on uskomaton rehellisen läsnäolon voima ja silmiin katsomisen taito sekä puhuessaan että kuunnellessaan – olen ihan häkeltynyt siitä rakkaudellisen läsnäolon laadusta. Lauralla on puolestaan valtavasti inspiroivaa ja nostattavaa tulivoimaa (ja naurulaatua kans), johon minun oli helppo yhtyä. (…) Joten onko mikään ihme, jos tämä viikonloppu vei meidät niin haltioituneeseen rakkaudentilaan?

Aleksi

Olen todella positiivisesti yllättynyt siitä miten aitoja olitte opettaessanne meitä. Näytätte hienoa esimerkkiä ja kiitos siitä!

Jaakko Innanen

Olitte läsnä, empaattisia ja pitkämielisiä sekä kykenitte vetämään ajatuksia selvempään muotoon kysymällä oikeita kysymyksiä.

Nimetön


Ohjaajina olette vilpittömiä, omanlaisianne kauniita, viisaita naisia, joista peilata oman itsen eri puolia.
Kaisa

Kouluttajat ovat olleet aivan ihania! Kaikki sopivassa suhteessa erilaisia, niin että kukin täydentää omalla persoonallaan toista. Ihanan avoin ja rehellinen tapa puhua asioista, omia kokemuksia säästelemättä. Pidän erityisesti siitä, että kokonaisuus on luotu monen teorian ja ihmisten näkemysten ympärille, juuri teidän näköiseksi kokonaisuudeksi. Kavahdan ahdasmielistä paasausta, jossa on vain oikeita ja vääriä asioita tehdä ja toteuttaa asioita. HIMAn koulutus antaa tiettyä suuntaa ja raameja käsitellä elämää, mutta ei anna siihen liian tarkkoja ohjeita.
Meiju

Kouluttajille haluaisin sanoa, että olette kaikki upeita ihmisiä, kaikki niin omanlaisianne. Parasta teissä on rehellisyys ja kyky olla ihminen ihmiselle. Kiitos siitä, että olette kertoneet omia kokemuksianne ja jakaneet niihin liittyviä aitoja tunteitanne. Siitä on ollut itselleni eniten hyötyä.
Nimetön

    Tällaista matkaa tehdessä luottamus on kaiken A ja O. (…) Luotin, ensikohtaamisesta lähtien. Myös kaikkien osallistujien kesken vallitseva ‘luottamuksen taikapiiri’ on tärkeä ja on hyvä että siitä välillä muistutetaan. Koulutus on sopivan tasapainoinen paketti. On hienoa että koulutuksessa liikutaan jalat maata hipoen eikä täysin pilvissä yksisarvisilla ratsastaen. Teistä huokuu se, että olette itsekin joutuneet käymään läpi näitä asioita kantapään kautta ettekä vain höpötä kirjoista ja kursseilta oppimaanne. Se, että jaatte omia kokemuksianne ettekä esitä mitään yli-ihmisiä on äärettömän tärkeää. Varmasti tuo luottamus josta mainitsin kumpuaa osittain siitä että ette aseta itseänne ‘jalustalle’. Mutta kuitenkin teistä välittyy rauhaa, tietämystä ja välittämistä.

Mia

Ihanaa heittäytymistä, avoimuutta, iloa, naurua ja rakkautta. Kiitos valonsoturit, olette timanttisia! <3 En muuttais mitään.
Nimetön

Kouluttajat ovat todellakin tämän alan ammattilaisia, ihanan maanläheistä opetusta, oikeasti hyödyllisiä juttuja tarvittavaan muutokseen — ei pelkkiä ns. henkisiä juttuja, vaan oikeasti hyödyllisiä asoita mitkä saa tuntemaan oikeaa ja pysyvää onnea ja muutosta. Tämä kurssi oli juuri se asia, mitä muutokseeni tarvitsin! Tiesin että koulutus tulee olemaan ihana ja huikea kokemus. Mutta koulutus kyllä yllätti kuinka huikean voimaannuttavia asioita onkaan koettu ja käyty läpi teidän kanssa, ne jää vaikuttamaan pysyvästi <3
Outi