HINNASTO

Kaikki joogakorttimme on ostettavissa helposti netissä, klikkaa oheisesta hinnastosta haluamasi kortti. Linkki ohjaa sinut varausjärjestelmäämme, jossa voit rekisteröityä ja maksaa joogakorttisi. Toki voit ostaa joogakortteja myös studioltamme joogavastaanotosta. Joogavastaanotto on auki aina 20 minuuttia ennen kunkin tunnin alkua sekä 15 minuuttia ennen aamu- ja lounastunteja. 

HUOM! Kortit astuvat voimaan ensimmäisenä varaamasi tunnin päivämäärästä. Kuitissa näkyy, että kortti astuisi voimaan ostopäivänä, mutta päivittyy kun ensimmäinen varaus on tehty tunnille johon mahdut mukaan.


TUTUSTUMISTARJOUS: 3 x KORTTI (Voim. 1kk)  

25 EUR

KERTAKÄYNTI

20 EUR

5 x KORTTI (voim 3kk) 

75 EUR

10 x KORTTI (voim 2kk)

95 EUR

10 x KORTTI (voim 3kk)

140 EUR

ANYTIME KORTTI, 3 KK

285 EUR

ANYTIME KUUKAUSIKORTTI 

ei sitoutumista

125 EUR

ANYTIME KUUKAUSIKORTTI

 3kk sitoutuminen (MYYNNISSÄ VAIN VERKKOKAUPASSA)

95 EUR/KK

LAHJAKORTTI HALUAMALLESI SUMMALLE 

Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostohetkestä ja sen voi käyttää HIMAn joogapalveluihin tai tuotteisiin.

Opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äityislomalla/hoitovapaalla oleville, annamme kaikista korteista 10% alennuksen. Varauduthan todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennushintaiset kortit on ostettava paikanpäältä . 

Meillä voit maksaa käteisellä sekä kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Otamme vastaan myös Virikeseteleitä, Smartum-seteleitä ja Smartum Saldo-korttimaksuja, Edenred mobiilimaksuja, Ticket Mind&Body-korttimaksuja sekä Sporttipassimaksuja.

Joogatunnin kesto on 60-90 minuuttia

Kaikkiin kertakäynteihimme ja joogakortteihimme sisältyy joogamaton laina. Meillä voit myös säilyttää ikiomaa mattoasi OMASSA HIMAssa. OMA HIMA on kerroksessa 2,5 — melkein kuin Harry Potterissa! 


Lämpimästi tervetuloa joogaamaan HIMAan!​