Etsimme joukkoomme uusia harjoittelijoita

HIMA Happiness on korkeatasoisiin hyvän elämän koulutuksiin keskittynyt yritys.

Etsimme tiimiimme harjoittelijaa. Harjoittelu voi

a) kuulua opintoihisi tai

b) olet työtön työnhakija ja haluat tulla meille työkokeiluun.

Olet ihana, mukava ja viihdyt nahoissasi. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet oma-aloitteinen. Et pelkää oppia uutta ja perehtyä asioihin, joista et ennestään tiedä mitään.

Sinun ei tarvitse osata ennestään. Riittää, että uskallat opetella. Me toimimme oppainasi.

Työtehtävät liittyvät viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen ja avustaviin tehtäviin: toimit oikeana kätenämme somessa, valmistelet ja viimeistelet sisältöjä, päivität kotisivuja ja teet kaikenlaista näkyvyyteemme liittyvää työtä kanssamme. Lisäksi avustat koulutuspäivien aikana huolehtimalla koulutustilojen viihtyvyydestä, tarjoilusta ja ryhmän vastaanottamisesta. Toisinaan meillä on tapahtumia, joiden suunnittelu ja järjestäminen voi olla osa työnkuvaasi. Ideoimme yhdessä palavereissa. Harjoittelusi ajan olet osa tiimiämme ja pääset kiinnostuksesi mukaan kehittämään omaa osaamistasi alati kehittyvällä ja kasvavalla hyvinvoinnin alalla.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan syys- tai lokakuun aikana ja kestää n. 3-6 kuukautta.

Kiinnostuitko? Haluaisitko harjoittelijaksi HIMAan? Haemme jatkuvasti hyvinvoinnista kiinnostuneita harjoittelijoita, jotka ovat sydämellään mukana siinä mitä tekevät!

Toimimme Siltavuorenrannalla Kruununhaassa, mutta voit tehdä töitä osittain myös etänä.

Annamme mielellämme lisätietoja. Harjotteilupaikkaa voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen outi@himahappiness.com.