Etsimme joukkoomme uusia harjoittelijoita

HIMA Happiness on hyvän elämän konsepti: iloa, rauhaa, rakkautta ja itsetuntemusta kauneutta ja elämään kuuluvaa vaihtelua ja kasvukipuja unohtamatta. Palvelumme ovat polkuja sisäisen viisaan luokse – matkoja omaan HIMAan. Tarjoamme joogan viikkotunteja, verkkokursseja sekä koulutuksia.

Kattomme alla toimii myös kahvila, HUNAJA Café.

Etsimme tiimiimme harjoittelijoita. Harjoittelu voi

a) kuulua opintoihisi tai

b) olet työtön työnhakija ja haluat tulla meille työkokeiluun.

Olet ihana, mukava ja viihdyt nahoissasi. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet oma-aloitteinen. Olet valmis tekemään kaikenlaisia töitä. Olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, laadukkaasta ravinnosta, joogasta, henkisestä kasvusta… mutta sinun ei tarvitse olla niihin syvästi vihkiytynyt. Riittää että olet kiinnostunut ja valmis innostumaan.

Yrityksemme on vielä nuori ja pieni, joten pääset avustamaan hyvin erilaisissa töissä ja toimimaan osana tiimiämme.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja liittyvät esimerkiksi asiakaspalveluun joogan vastaanotossa, erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä viihtyvyyteen ja estetiikkaan talon sisällä — somistamista, askartelua, maalausta, siivousta, kukkien hakemista ja asettelua, kukkien istuttamista.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan helmikuun aikana heti sopivien ihmisen löydyttyä ja kestää n. 3-6 kuukautta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden joogata harjoittelusi ajan ilmaiseksi. HIMAssa olet osa meitä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi alati kehittyvällä ja kasvavalla hyvinvoinnin alalla.

Kiinnostuitko? Haluaisitko harjoittelijaksi HIMAan? Haemme jatkuvasti hyvinvoinnista kiinnostuneita harjoittelijoita, jotka ovat sydämellään mukana siinä mitä tekevät!

Annamme mielellämme lisätietoja. Harjotteilupaikkaa voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen assistant@himahappiness.com.