HIMAssa käytetään tuntien varaamiseen MindBodyOnline -järjestelmää. Pääset järjestelmään tästä tai painamalla aikataulusta sign up/varaa nappulaa. Tarkempia ohjeita rekisteröitymiseen löydät aikataulun alta. 

Rekisteröidyttyäsi voit varata tunteja myös mobiilisovelluksen avulla, jonka voit ladata oheisesta linkistä:

Voit ilmoittautua haluamillesi tunneille vaivatta painamalla sign up/varaa nappulaa, jonka näet kunkin joogatunnin vieressä. Järjestelmä pyytää sinua tämän jälkeen kirjautumaan sisään tai rekisteröitymään, mikäli olet ensimmäistä kertaa tekemässä varausta eikä sinulla vielä ole voimassa olevaa profiilia varausjärjestelmässämme.

Varauksen tekoa varten sinulle tulee olla voimassaoleva joogakortti tai kertakäynti. Mikäli sinulla ei tällä hetkellä ole korttia, voit ostaa sen helposti netistä varauksen teon yhteydessä. Seuraa vain järjestelmän ohjeita.

Varauksia voit tehdä joogakorttisi voimassaoloajalle. Jos ostat varauksen yhteydessä uuden joogakortin, niin korttisi astuu voimaan siitä päivästä alkaen, jolle teet ensimmäisen tuntivarauksen. 

Esimerkiksi jos haluat varata flow jooga tunnin 25.11. päivälle, astuu korttisi voimaan 25.11. Jos haluat jälkikäteen muuttaa varausta aikaisemmalle päivälle, esim 23.11. pidettävälle tunnille, ei tämä ole enää mahdollista, koska järjestelmän mukaan korttisi voimassaoloaika alkaa vasta 25.11. 

Katsothan ystävällisesti, että teet ensimmäisen tuntivarauksesi sille päivälle, jolloin toivot kortin astuvan voimaan.

Voit perua tekemäsi varauksen kuluitta 3 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme voimassa olevalta kortilta automaattisesti yhden käyntikerran.

Kaikkiin kertakäynteihimme ja joogakortteihimme sisältyy joogamaton laina, joten sinun ei tarvitse kantaa omaa mattoa mukanasi mikäli et halua.

Jos jokin vielä askarruttaa varauksiin liittyen, niin tutustuthan yleisimmin kysyttyihin kysymyksiimme tästä

Rekisteröidyttyäsi voit varata tunteja myös mobiilisovelluksen avulla, jonka voit ladata oheisesta linkistä:

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan HIMAan!